8 ting, du skal fjerne fra dit websted med det samme, hvis du vil rangere på Google

Jeg har et spørgsmål vedrørende et specifikt tilfælde af duplikatindhold, når det er på samme domæne.

Lad os antage, at jeg har et Flash-spil-websted, og jeg vil rangere hjemmesiden for puslespil, som også kan kaldes tænkespil og hjernespil, så jeg har 3 kategorier: puslespil, tænkning og hjernespil, som alle har det samme spil (indhold), men de skal have forskellige titler, beskrivelser og meta nøgleord.

Hvad er den bedste måde at håndtere denne situation på både bruger- og søgemaskinsynspunkt?

  • 2 Google kan kalde det spam-døråbningsside: "Væsentligt lignende sider, der er tættere på søgeresultaterne end et klart defineret, gennemsynligt hierarki"
  • Du kan bruge et kanonisk tag til at pege på en kopi af siden til indeksering af søgning. support.google.com/webmasters/answer/139066?hl=da Ellers tager du en risiko for, hvilken der vælges. Ikke alle vises i SERP'erne. Hvad brugerne angår, er det op til dig. Uden at kende dit websted er der ingen måde for os at kommentere. Det lyder som om siderne kan kombineres, hvis der er så lille forskel.
  • så hvad ville være den bedste måde at målrette mod søgeord, der har samme betydning, uden at have to forskellige sider, der rangerer efter forskellige søgeord? Jeg kan selvfølgelig lave en blanding af synonymerne på den samme side, men det vil ikke være særlig effektivt? mit spørgsmål er, hvordan kan jeg have to sider, der har samme indhold, men alligevel har forskellige titler og beskrivelser (så jeg kan rangere for dem begge, men flise og beskrivelse ville have den samme betydning, men ved hjælp af forskellige synonymer), mens de faktisk begge rangerer det samme for nøgleord i titlen og beskrivelsen på begge de to sider?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger