Sådan løses: Filen er for stor til destinationsfilsystemet

Jeg støder på en fejl, som jeg ikke kan finde ud af. Jeg har nogle html-filer, som jeg åbner perfekt med browseren (falkon) på min pc. Men når jeg uploader dem til webstedet, giver de mig Internl Server Error. Jeg har prøvet følgende:

a- bekræft, at linket er korrekt b- åbn filen fra det overordnede bibliotek c- upload filen igen med filezilla d- upload filen igen med webstedsværktøjet e- skift filnavnet

bemærk, at nogle af filerne fra samme batch og fra samme bibliotek fungerer fint, og alle filerne fungerer, hvis jeg åbner dem på pc'en.

nogle forslag?

  • .html filer, der forårsager en 500-seriefejl, ville pege på en forkert konfiguration af serveren, ville jeg tro. Det kan være nyttigt at sende skærmbilleder af filerne i mappen på webserveren og et skærmbillede af browseren med URL'en plus fejlmeddelelsen.
  • hvad der er gådefuldt er, at i samme mappe har jeg html-filer, jeg har uploadet på samme tid og på samme måde, som fungerer fint.
  • 1 Kontroller også filtilladelser. Og hvis du er i stand, skal du kontrollere serverlogfiler for at få fejloplysningerne.
  • En "intern serverfejl" er meget generisk. Det er din webserver, der siger "noget gik galt". For at diagnosticere problemet ville vi have brug for flere oplysninger såsom poster fra fejlloggen til webserverne, som normalt har flere oplysninger om, hvad problemet faktisk er.
  • Ok, lad mig prøve at få loggen, vær tålmodig, jeg er en nybegynder.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?