Hvad er min religion?

Jeg lavede netop mit første websted, og jeg havde nogle spørgsmål om, hvordan google ville indeksere det. For dette websted genereres kun indhold, når brugeren interagerer med et kort, der ses på hjemmesiden. Jeg læste denne artikel, der sagde, at Google ikke indekserer indhold, der kræver interaktion. Betyder dette, at mit websted ikke vil blive indekseret? Har du nogle tip til, hvordan jeg kan løse dette problem? Det har meget indhold, der kan vises, når en bruger interagerer med det, men inden enhver interaktion er webstedsindholdet ret tomt. Jeg lavede dette websted i nodejs og expressjs med styrets skabelon.

Det er rigtigt, at dette gør dit indhold ikke indekserbart.

Den generelle løsning på dette er at designe et system til dybkobling, hvor nogen kan dele et link til en bestemt ressource på dit websted (dette kan endda bare være en forespørgselsstreng), og den ressource indlæses straks uden brugerinteraktion.

For eksempel et link som dette, der åbner dit kort til et bestemt stykke indhold:

http://example.com/map.php?location=1234

Derefter er tricket at overflade disse dybe links et eller andet sted, så crawlere vil snuble over dem. Folk vil naturligt overflade dem ved at linke ind på dit websted fra andre websteder, men du vil muligvis oprette noget som en "fremhævet placering" -side eller blogge om det for at oprette mere dybe links til webcrawlerne.

En anden idé: Fra hvert placerings dybe link kan du også dyblinke nærliggende placeringer eller relaterede placeringer, så webcrawlere kan begynde at krydse dine placeringer, ligesom linkede sider.

Nogle mennesker foreslår måske bare at smide alle dine dybe links ind i et sitemap og kalde det en dag, men der er sandsynligvis problemer med det.

  • Tak. Jeg vil prøve dette
  • Med en side med "fremhævede placeringer" mener du at oprette denne side på mit websted eller oprette et nyt websted til disse fremhævede links?
  • @ jk23541 Uanset hvad! Alt, hvad der betyder noget, er at webcrawlere kan finde linkene.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?