Hvor meget koster det at få et mobilappent?

Jeg er ejer af et rejserelateret websted og fandt for nylig, at to Twitter-brugere har delt et link fra min hjemmeside på deres profil. Disse profiler er ikke relateret til rejser.

Den ene profil deler billeder på sin profil, og den anden deler tilbud. Men begge profiler har mere end 10000 tilhængere, og hver tweet fik mere end 10-15 likes og 3-7 delinger.

Er dette OK for mit websted? Hjælper mit websted med placering i søgemaskiner eller ej?

 • Se også: Twitter vs. Facebook vs. Google+ med hensyn til indflydelse på placeringer. og forbedrer links på sociale mediesider min SEO? Hvis ja, hvad bestemmer, hvor meget de hjælper?

Google har sagt mange gange, at de ikke bruger sociale aktier som et rangeringssignal:

 • 2014: Googles Matt Cutts: Vi bruger ikke Twitter eller Facebook sociale signaler til at rangordne sider
 • 2015: Google: Igen påvirker sociale signaler ikke din placering
 • 2016: Social deling og sociale annoncer har ingen indflydelse på RankBrain

SEO Moz påpeger, at mange webmastere bemærker, at deres mest delte artikler på sociale medier også får mest søgemaskintrafik. SEO Moz kalder dette op til sammenhæng med artiklens kvalitet og engagement. Bedre, mere engagerende artikler får flere aktier, flere links og en høj klikfrekvens fra søgeresultaterne.

I bedste fald kan sociale aktier muligvis tiltrække brugere, der ender med at linke til dit indhold eller begynde at søge efter dit brandnavn. Sociale aktier (og reklame) kan indirekte hjælpe SEO gennem disse mekanismer.

 • Alt er i orden, hvad der driver organisk trafik til dit websted. (organisk == naturlig == god, kunstig == af bots == dårlig)
 • Ethvert link eller omtale, der hjælper folk med at finde dit websted, er OK.
 • Det er ikke særlig vigtigt, om din henviser (ressourcelink til dig) er eller ikke er relateret til dit emne.
 • Meget vigtigere er, om besøgende, der kommer fra webstedet (fra sider, twitter eller facebook-konti, der linker til dig) finder dit websted interessant. At finde interessante betyder læse, interagere, nævne, linke tilbage.

Ja, uanset hvilket websted vi ejer, spiller social deling en vigtig rolle for at forbedre rækkevidden af ​​indlæg, såvel som der er større chancer for at få et minimum af trafik fra disse indlæg, hvilket øger webstedets synlighed og opbygger en kundebase. men det anbefales kun at dele i de relevante profiler, hvis ikke er der store chancer for at blokere og fjerne indholdet fra disse profiler.

 • De spurgte, om det påvirkede placering, ikke trafik eller rækkevidde.

Et af Googles rangsignaler til søgealgoritmer er sociale aktier. Google forventer, at et godt websted regelmæssigt modtager en jævn mængde sociale aktier. Fordi Google ved, at brugere, der kan lide et websted, undertiden har tendens til at dele webstedsindholdet på deres sociale medieplatforme.

Hvis et websted modtager meget lave mængder sociale aktier, ser Google dette som en negativ placeringsfaktor. Det indikerer for Google, at de brugere, det sender til dit websted, ikke kan lide dine sider meget, ellers ville der være en vis procentdel af dem, der deler dit indhold.

Fordi de fleste mennesker på sociale medier ikke har dedikerede kanaler til bestemte nicher, forstår Google, at når en bruger på sociale medier deler dit indhold, behøver det ikke at være 100% relateret til deres profils generelle niche.

En social mediedeling fra dit websted tælles simpelthen som en afstemning af den delende, da han siger "hej dette sted er godt!". Jo flere tilhængere og aktivitet, som brugere af sociale medier har, jo højere er rangsignalet, som Google modtager. Hvis en social medieprofil har 100.000 tilhængere og en masse aktivitet, stoler Google på den profil mere end den stoler på en ny Twitter-profil med 100 følgere og ingen aktivitet. Og så jo mere tillid det har til den sociale medieprofil, jo mere tillid har den til den sociale medies andel af dit websted i sin placeringsfaktor.

At få aktier på sociale medier er en meget god ting, uanset næsten alle, der deler dit indhold.

 • Jeg er ikke sikker på, at Google endda har adgang til data om social deling fra Facebook. Det gjorde de på et tidspunkt for et par år siden, men jeg tror, ​​FB lukkede denne adgang. Aktier på andre platforme som Twitter og Google+ er så små i sammenligning, at Google sandsynligvis ikke har nok data til at basere placeringer på sociale aktier på dette tidspunkt.
 • @stephen Google gennemsøger profiler på sociale medier og opdager links fra denne profil til webstedet og bemærker det som et socialt signal. Det kan også spore social trafik og deling via Analytics. Google kunne også spore brugerflow gennem sin Chrome-browser. Google gennemsøger bestemt profiler på sociale medier og behandler indgående links som rangsignaler. Jeg tror, ​​du forveksler det, jeg sagde i mit indlæg, med at tro, at jeg antydede, at Google faktisk ser sine brugere klikke på sociale delingsikoner. Hvis du læser SEO-artikler, kan du se, at sociale aktier er angivet som en placeringsfaktor.
 • Aktier vises kun på profiler, hvis aktien er offentlig, så de kan ikke se de fleste aktier. Den vej. Google siger, at de ikke bruger nogen Google Analytics-data til rankingformål. Kan du linke til nogle af de artikler, der bakker op om dine krav? Det ville gøre dit svar meget bedre.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?