Sådan opsættes en PBX (trinvis vejledning)

Jeg har en simpel blog.

I google-søgemaskinens sideplacering bemærker jeg, at det rangerer IP-adressens URL til dev-serveren. Ups. Det sidste sted blev imidlertid flyttet til en anden server og er live der. Derfor fungerer denne IP-adresse, der vises i Google serp, ikke og bør ikke vises i resultater. Jeg har opsat google-konsollen. I google-resultater ser det sådan ud.

http://34.7.22.223/about/ 

Jeg ved, at brug af værktøjet Fjern URL fra google ikke fjerner det fra søgemaskinerne. Det er et helt nyt sted uden trækkraft endnu, så jeg er ikke bekymret for omdirigeringer. Jeg vil bare fjerne dette ugyldige link fra Google-søgning.

denne IP-adresse, der vises i Google serp, fungerer ikke

Hvis du ved "ikke virker", mener du, at det ikke løser sig (som det ser ud til at være tilfældet), så er der intet du kan gøre. Men af ​​samme grund er der ikke noget, du skal gøre (da SEO ikke er et problem her) - IP-adressen forsvinder hurtigt fra SERP'erne.

Jeg ved, at brug af værktøjet Fjern URL fra google ikke fjerner det fra søgemaskinerne.

Dette er dog noget, du kan gør. Dette er netop hvad det gør - fjerner siden fra SERP'erne - forudsat at indholdet ikke længere er tilgængeligt (hvilket synes at være tilfældet her).

https://support.google.com/webmasters/answer/7041154

  • 1 Tak for din afklaring. Jeg misforstod virkelig, hvordan Google-værktøjet blev brugt. Nu har jeg en bedre forståelse. Jeg har indsendt den URL, der skal fjernes, og google scannede den og gav besked om, at de har bekræftet, at linket ikke længere er aktivt. Meget fint.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?