Cómo solicitar indexación de una URL usando API Indexing API Explorer

Alle mine websider vises ?mode=grid & ?mode=list i google dækning. Men indsendt sitemap viser normale URL'er. For eksempel:

  1. example.com/page/?mode=grid
  2. example.com/page/?mode=list
  3. example.com/page/ ---> [url i sitemap]

Og robots.txt har en kommando Disallow: /*? hvilket har ført til blokering af alle websider fra indeks. Jeg vil ikke fjerne kommandoen ikke tillad. Hvordan kan jeg få de indekserede websider, fjernelse af kommando vises ?mode=grid & ?mode=list i google-søgninger. Dette er også et WordPress-websted.

  • 1 At ikke tillade i robots.txt blokerer ikke indeksering, men blokerer kun gennemsøgning. Google indekserer normalt ikke webadresser, som de ikke kan gennemgå, men nogle gange gør det det ikke
  • Også, hvis Google ikke kan gennemgå, kan det ikke se dit kanoniske tag. Så det ved ikke, at det er den forkerte URL at indeksere.

Når du tænker uden for boksen, kan du muligvis anvende regex til din robots.txt-fil for at afvise eventuelle variable parametre som f.eks https://example.php/?p=x. Du kan muligvis filtrere spørgsmålstegnet, der angiver en variabel i din robots.txt med regex i selve filen. Jeg googlede faktisk bare dette, og selvom robots.txt filen tillader ikke regex, det ser ud til, at Google-crawlere tillader mønstermatchning. Dette kan være det svar, du leder efter. Se https://searchengineland.com/a-deeper-look-at-robotstxt-17573

  • Hvorfor foreslår du regex, før du siger, at robots.txt ikke understøtter dem?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger