SEO Tutorial: RankAttack SEO System 2 0 (tip og gratis værktøjer)

Jeg har set et par sider, der har et stort antal hits. De er for det meste tutorialsider og blogs, der adresserer softwareproblemer / -fejl. Jeg spekulerer på, om nøgleordet "blog" har en meget positiv effekt i SEO?

På mit eget sted har jeg installeret Wordpress i rodmappen for at undgå ethvert blog-søgeord. Jeg gjorde det også for at holde urlerne lave (dybere url er ikke godt for SEO). Men jeg vil måske tænke på det igen. De websteder, jeg også henviser til, er

http://blog.sqlauthority.com http://veerasundar.com/blog/2011/11/making-xampp-to-serve-any-directory-outside-htdocs/ 

Jeg ved, at der er standard (slags) klassenavne eller ID, der identificerer forskelligt indhold og gør det lettere for søgemaskinen at identificere indhold som "container", "menu". Brug af ordet "blog" vil betyde, at dette handler om at diskutere / vejlede noget og have en meget positiv effekt på SEO?

Nej, brug af ordet "blog" eller have en blog giver ikke et websted eller en webside et boost i søgeresultaterne (der er ingen vilkårlige bonusser i søgningen). Der er ikke noget særligt ved blogs og favoriseres ikke på nogen måde. Disse websteder, du fandt, rangerer godt, fordi de har kvalitetsindhold, som folk leder efter. Selvom dette indhold ikke var i et blogformat, ville det stadig rangere godt (dvs. det var et artikelside eller endda et Q & A-sted).

  • 3 Medmindre brugeren selvfølgelig søger efter "blog" :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?