JungleScout Chrome Extension: Bedste Amazon-sælgerværktøjer

En af vores kunders websteder bruger Mongo DB til en del af webstedet. Jeg har oprettet et regex-filter til kun at vise bestemte emner fra denne database:

^ / sti1 / sti2 / (.)/vare/(.)$

Regex fungerer som planlagt, men næsten alle elementerne vises som kilde / medium som 'google / organisk'. Jeg er ret sikker på, at Google ikke kan indeksere DB, og endnu mere sikker på, at ingen ankommer direkte til disse varer fra SERP, da googlesektioner af hvert artikels indhold ikke kommer op på noget.

Har nogen nogen idé om, hvorfor trafikken ikke vises som 'direkte'?

Tak

  • 2 Kan du finde webadressen til destinationssiden i Analytics opførsel? Besøg destinationssiderne og se om der er en analysetracker i dem. Mit gæt er, at Google sender trafik til sider, der bruger indholdet fra sti1 / sti2, og disse sider har trackeren på det.
  • Trafik kilde er for landingssiden. Mit gæt er, at det slet ikke er destinationssider. Tilskrivningen kommer fra en anden side, de bruger først.

Ingen idé om, hvorfor det gør det, men brug Google Analytics Debugger (en Chrome-udvidelse), der viser alle de oplysninger, der overføres til GA, når en side indlæses.

Dette er en god artikel om GA-fejlretning:

https://www.optimizesmart.com/geek-guide-google-analytics-debugging-troubleshooting/

Hvis det var mig, ville jeg:

1) Installer pluginet i Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-analytics-debugger/jnkmfdileelhofjcijamephohjechhna?hl=da

2) Tænd udviklerkonsollen i Chrome, og sørg for, at pluginet er tændt

3) Indsæt en af ​​MongoDB-URL'erne i Chrome, og se hvad der sendes i konsolvisningen

4) Hvis henviseren er organisk, ved du (selvom jeg ikke ved, hvorfor det ville være), i det mindste kan du oprette en regel for at filtrere de falske data ud.

Held og lykke!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger