Hvad er det bedste sted at købe / registrere et domænenavn? (fx at få et websted som www.mysite.com) Når jeg først har det, hvordan kan jeg tilføje indhold der? Nogen forslag ? Jeg er lidt ny på denne webforretning / programmering, så jeg undskylder, hvis dette lyder som et sjovt spørgsmål. Tak.

  • Dette er ikke et programmeringsspørgsmål. Prøv "webmaster" stack-exchange-webstedet.

Der er mange steder, og jeg foreslår, at du kigger på denne liste

http://lists.econsultant.com/top-10-domæne-navn-registrars.html

Det ser ud til, at du også gerne vil have vært for dette, så hvis du også vil have filer, skal du tjekke denne i stedet

http://webhostinggeeks.com/

For at tilføje indhold har værterne normalt måder at uploade på som FTP

Du spørger om to forskellige tjenester. Domæneregistrering og webhosting. Hvis du er en nybegynder, vil det være lettere at købe begge tjenester fra det samme firma. Det er den hostingdel, du skal undersøge, da dette selv for meget billig hosting koster dig 5 gange mere, og der er flere muligheder at overveje med hosting.

Forudsat at dit websted vil være simpelt, skal du gå til et af de store navnehostfirmaer og købe deres billigste pakke. De store virksomheder er vant til at håndtere begyndere og vil have hjælpeartikler på deres websted til at guide dig igennem. I Storbritannien er store forbrugerværter 123-reg, 1 & 1 og hjerte-internet. Jeg ved ikke om andre lande, medmindre du har grund til ikke at gå med en udbyder i samme land, som du er placeret.

Hvis du planlægger et komplekst sted, der ville medføre, at du mistede det økonomiske tab, så ansæt en professionel.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger