[530MB] Tom Clancys Splinter Cell Essentials PSP-spil til Android.

Jeg vil gerne vide, hvilke HTML-tags der er "obligatoriske", en webside skal have, for at den kan vises af en webbrowser.

Hvad er også forskellen generelt mellem forskellige versioner af HTML?

Det absolutte minimum HTML, du har brug for for at oprette en side, som W3C's validator anser for gyldig, er:

<title></title> 

Doktypedeklarationen siger, at vi bruger HTML5. Det <title> tag ville indeholde sidetitlen. Men da en sådan side praktisk talt er ubrugelig, er det meget mere almindeligt at se en simpel dokumentstruktur indeholdende <head> og <body> tags som denne:

 <html> <head> <title>Your page title</title> </head> <body> 

Your page content

</body> </html>

Du kan forbedre dette yderligere ved at fortælle browseren, at vi bruger et UTF-8-tegnsæt, og at dokumentets primære sprog er engelsk:

 <html lang='en'> <head> <meta charset='utf-8'> <title>Your page title</title> </head> <body> 

Your page content

</body> </html>

Derefter tilføjer vi et eksternt stilark:

 <html lang='en'> <head> <meta charset='utf-8'> <title>Your page title</title> <link rel='stylesheet' href='style.css'> </head> <body> 

Your page content

</body> </html>

Dette nærmer sig nu det minimum, jeg vil starte med. I praksis ville jeg normalt oprette en container div element kaldet "indhold" til at rumme resten af ​​mit layout:

 <html lang='en'> <head> <meta charset='utf-8'> <title>Your page title</title> <link rel='stylesheet' href='style.css'> </head> <body> 

Your page content

</body> </html>

Dette giver dig mere kontrol over det centrale sideelement - du kan centrere alt sideindhold (og have et baggrundsbillede i fuld bredde i sidens brødtekst) ved at redigere din style.css fil til at se sådan ud:

#content{ width: 960px; margin: 0 auto; } 

Med hensyn til forskellige HTML-versioner er det simpelthen trinvise ændringer. 'HTML5' er den femte revision af HTML-specifikationen med en bred vifte af forskelle og forbedringer i forhold til HTML4. Som sådan giver det næsten altid mening at bruge den nyeste version (ved at starte dit dokument med ) når du kan.

  • Er metatagget til IE nyttigt? Gør IE ikke som standard med den nyeste version?
  • @Kevin Du har ret. På egen hånd IE=edge er ikke nødvendigt.Men i øjeblikket IE=edge,chrome=1 er den eneste måde at fortælle IE-besøgende, der bruger Google Chrome Frame-plug-in'en, at du vil have deres browser til at gengive siden med Chrome-motoren i stedet for den nyeste IE. Da det normalt resulterer i en bedre oplevelse for disse brugere, fik jeg for vane at medtage det på alle mine projekter. Men det er bestemt ikke obligatorisk. Har opdateret mit svar i overensstemmelse hermed.
  • 1 Den edge virker overflødig, ville ikke IE=chrome=1 være tilstrækkelig? Dette har intet at gøre med dit svar (+1), jeg blev bare nysgerrig :).
  • @Kevin Du har helt ret (+1). Du kan bare bruge chrome=1. Jeg tilføjede edge fordi både Chrome Frame docs og HTML5 Boilerplate nævner det. Du har dog helt ret til at stille spørgsmålstegn ved det; der er lidt pointe at medtage edge som jeg kan finde. Microsofts officielle dokumenter ser heller ikke ud til at hjælpe.

Jeg vil sige ingen.

Jeg vil gerne vide, hvilke HTML-tags der er "obligatoriske", en webside skal have, for at den kan vises af en webbrowser.

Opret bare en .html-fil og læg den i:

Hello world 

Det vises i alle webbrowsere. Hvis du vil droppe linjer:

Hello world

This is my next paragraph

Jeg vil sige, at det er det absolutte minimum som et direkte og sandsynligvis upopulært svar på dit spørgsmål. De andre svar har mere hvad du skulle have som et standardkrav.

  • 1 +1 for at besvare det faktiske spørgsmål, der blev stillet, og ikke bare skubbe det, vi kender, holder vores næse om.

De nøglepunkter, du har brug for til et gyldigt HTML5-dokument, som det fremgår af Bruce Lawsons blog er

 <html lang=en> <meta charset=utf-8> <title>blah</title> <body> 

I'm the content

De lukkede <html>, <body> og

elementerne er dog ugyldige i ældre versioner af HTML (specifikt XHTML1), så Bruce anbefaler at lukke disse og også inkludere en <head> afsnit.

I virkeligheden vil enhver webside, der har mere end blot et par stykker tekst, også bruge stærkt

elementer til at udarbejde indhold såvel som (anker) tags til hyperlinks og sandsynligvis til billeder.

Hjemmesiden html5.org har en nyttig liste over alle aktuelt gyldige HTML-elementer, inklusive de nye HTML5-elementer.

Ved bogstavet i HTML 4.01-standarden er det eneste obligatoriske element <title> (med en tilsvarende </title> tag), men browsere viser dog alt, hvad der ligner HTML * eller serveres med en som HTML text/html indholdstype.

  • 'At ligne HTML' er en browserafhængig heuristik.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?