Hvordan kan jeg få Google til at indeksere flere af mine sitemap-webadresser?

I 5 måneder havde jeg ved et uheld tusindvis af sider fra mit websted mærket med et noindex-metatag på grund af en fejl i min kode. Nogle af disse kom op som "soft 404" -fejl i GWT, men kun en lille del.

Jeg fik ordnet dette for et par uger siden og indsendte mine sitemaps igen, men det viser stadig, at kun ~ 30.000 af mine ~ 160.000 sitemap-webadresser er indekseret. Dette er stort set det samme som for 2 uger siden, da jeg så problemet.

Det plejede meget mere i retning af ~ 150.000 af 160.000 indekseret.

Er der noget, jeg kan gøre for at få disse sider tilbage i Googles indekser?

  • Genindsendelse af sitemaps gør intet for at få Google til at se på dit websted igen. Sådanne fejl kan være meget dyre fra et SEO-synspunkt.
  • Tak @StephenOstermiller. Har du nogen anbefalinger til mig? Meget af mit websted var upåvirket af fejlen og er stadig indekseret fint, det er bare en betydelig del, der ikke er ...
  • Det vil tage måneder for Google at gennemgå 160.000 sider fuldt ud. Der er intet andet at gøre end at vente, desværre.
  • Det er ok. Du plejede at kunne fortælle google, hvor aggressivt der skulle crawles, men denne mulighed ser ud til at være forsvundet så vidt jeg kan fortælle. De gennemsøger i gennemsnit 6000 sider om dagen for mig, så fingrene krydses.!
  • De kravler dog ikke rundt. De gennemgår sider igen baseret på deres PageRank. Dine populære sider gennemgås dagligt, mens dine bagvandssider muligvis gennemgås hvert par måneder.

Opdaterer du aktivt dine sitemaps, når der sker ændringer, eller uploader du dem en gang imellem? Jeg vil anbefale at opdatere dine sitemaps regelmæssigt, HVIS dit websted ofte opdateres. Dette får Google til at besøge dit websted og opdatere / gennemgå dit websted og sitemaps oftere.

Har du en Google Search Console-konto?

Jeg vil foreslå, at du henter som Google (i menuen Gennemse). For eksempel en af ​​de sider, der blev berørt eller et eller to niveauer ovenfor i webstedshierarien. Efter et par minutter får du muligheden for "Anmod om indeksering". Gør det, og vælg indstillingen "Gennemgå denne URL og dens direkte links".

Vent nu til Google indekserer dit websted og kontrollerer status efter en uge. Vær tålmodig .. disse ting kan tage tid. Held og lykke @Codemonkey!

  • Aktivt opdaterer dem. De genereres via PHP og spytter som sådan nøjagtige lastmod-værdier for hver side.
  • Jeg testede det tidligere via "Fetch as Google" og klikkede på anmodningsindeks / crawl med direkte links som du sagde. Med krydsede fingre. Jeg har læst noget mere, og jeg begynder at tænke, at det er mere, som googles algoritmer har ændret sig, siden jeg sidst har lagt nogen reel vægt på webmasterkonsollen, og det er bare, at mine sider er for ens (på trods af at de faktisk er ret forskellige - der er ikke meget unik tekst, bare unikke data).
  • Hvis du har adgang til din serverlog, kan du muligvis se, hvornår / hvor ofte Google gennemgår dit sitemap. Det kunne være interessant at se opførslen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?