Datablanding i Data Studio

Jeg har to domæner tilknyttet den samme hostingkonto. Domæne A var den, jeg havde købt, da jeg første gang oprettede mit websted, men jeg kunne ikke lide det så meget, og det fik lave rangeringer, og så købte jeg domæne B og 301'd links fra domæne A til domæne B Nu vil jeg gerne vide, om jeg på nogen måde kan filtrere sidevisninger i Google Analytics baseret på det domæne, der bruges til at få adgang til webstedet, så jeg kan vide, om det er værd at holde det gamle domæne tilknyttet kontoen. Er der nogen nem måde, jeg kan gøre dette på?

Du bruger en 301-omdirigering til at flytte trafik fra det gamle domæne til det nye domæne, så der vil ikke være nogen henvisningsdata i Google Analytics.

I stedet kan du tagge dine omdirigerings-URL'er for at angive, at de kommer fra det gamle domæne. Hvad du skal gøre er at ændre 301-omdirigeringsmålet til noget lignende http://new-domain.com/path/to/page?utm_source=old-domain.com&utm_medium=redirect.

Alle besøgende fra old-domain.com vises nu i Traffic Source-rapporterne.

Jeg er stadig naiv med Analytics, men jeg tror, ​​at dette er en måde til groft at opnå det, du beder om.

1) Sørg for, at websiderne på domæne A har den samme Analytics-kode som domæne B

2) Gå til: Audience > Visitors Flow

3) Klik på domæne A (det viser strømmen af ​​besøgende fra domæne A til domæne B)

4) Vælg 'Vis kun dette segment'

  • Faktisk, måske da du uddeler 301'er, kan det være tilfældet, at dette ikke fungerer. Jeg vil prøve @ donaldthes svar i stedet.

Du kan se under trafikkilder og derefter henvisninger og se, hvor mange besøg dit domæne A har sendt til dit nye domæne.

  • Besøgende fra 301 vises ikke i henvisninger

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?