Mest anvendte gratis pinterest-strategi til bloggere?

Internettet i det firma, jeg arbejder i, har mange sprogmutationer (og tilknyttede domæner).

Planen er at automatisere grundlæggende SEO på dem. Jeg programmerer det, kolleger laver dataforberedelse til min kode (søgning i datakilder osv.). Første kladde er, det opdateres hver måned, og vi foretager nogle kontroller / opdateringer, hvis det er nødvendigt.

Vores nuværende websted er for det meste statisk. Det ændrer sig langsomt eller slet ikke.

Nu er jeg ikke SEO-fyr, så kan jeg bede om nogle retningslinjer?

Fra hvad jeg ved, er mit bedste gæt automatisk at tage lokale søgeord fra google-analytics og placere dem i billedfilnavne, alt-tags, keywords_meta osv. Tilfældigt kombineret.

Er det rigtigt? Er der noget andet, vi kan koncentrere os om?

  • 3 Det lyder som en plan om at mislykkes for mig. En stor del af SEO er brugeroplevelse i disse dage. Automatisering af indholdsproduktion baseret på nøgleord og domæner var en vellykket SEO-strategi for fem år siden, men det fungerer ikke længere.

En af de vigtigste faktorer for SEO er den nøjagtige relevant indhold, nøgleord, tags, billeder osv. Det ville være en dårlig idé at sætte nøgleordene & tags tilfældigt, fordi Google finder ud af, at du er introducere en ting med forskellige eller endog modstridende definitioner! Google straffer dit websted for denne adfærd.

Derudover vil irrelevant indhold skuffe dine brugere og tvinge dem til det luk din side eller klik på "TILBAGE" efter at have set kun en side (kaldet afvisningsprocent). Dette vil dræbe dit websteds SEO, fordi det fortæller søgemaskiner, at de har lavede en fejl ved at henvise besøgende til dit websted!

Husk : Søgemaskiner elsker at behage deres brugere!

En simpel grund: De har brug for brugernes tillid til at komme tilbage igen!

Du har også brug for tilstrækkeligt indhold, produkter, sider osv. Såvel som folk, der har tiltrækning til dit indhold. Du kan ikke få succes med et par sider, der taler om ting, der er så almindelige, at de kan findes overalt eller endda sådanne sjældne emner, at ingen vil vise interesse for dem.

Du har muligvis brug for et levende online marked, der tiltrækker folk og opbygger tillid over tid.

Husk: SEO er en tid og energikrævende sag, og det er ikke klogt at prøve genveje!

Hvis du har brug for en hurtig reference til SEO Success Factors, kan denne tabel og denne artikel hjælpe dig.

  • @JirkaJustra> Accepter venligst dette svar, hvis det passer dig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger