Sådan løser du Google Chrome åbner ikke belastningsproblem [Vejledning]

Nogle af vores kunder kommer til bekræftelse af betalingstrin ved køb fra vores Magento-butik, og så får de en timeout-fejl, hvor SagePay-betalingsgatewayen prøver at kontakte vores server for at fortælle den, at en betaling var vellykket (eller ikke ...) men det kan ikke kontakte vores server eller kan ikke få svar fra vores server rettidigt, og derefter annulleres betalingen / ordren.

Jeg har rejst dette spørgsmål til mit hostingfirma, men alt hvad de fortalte mig var:

"Dette skyldes, hvordan softwaren er konfigureret på din server"

Dette er i øjeblikket en Magento 1.4.0.1 standardinstallation for så vidt angår betalingsgateways. Hvad i alverden kunne denne erklæring betyde?

Er der en eller anden konfiguration, som jeg skal gøre for at få Magento til at lytte til disse anmodninger og svare korrekt?

  • Din hostingplan har dig til at bruge en server, der ikke kan følge med under en proces, der har kritiske timingproblemer, eller som er forkert konfigureret, eller som er på et netværkssegment, der forårsager forsinkelser i anmodningen / svarforhandlingerne, der kræves for at betalingsbehandling fungerer. Betalings- og forsendelsesmoduler udsættes for timeout-problemer, hvis serveren er indlæst til det punkt, at den ikke kan være opmærksom på svarene fra de eksterne servere eller ikke modtager dem rettidigt.

Har du logget ind på http://www.sagepay.com/system_monitor for at kontrollere deres netværk? Er din SSL også opdateret?

Opdater til den nyeste version af Magento community-udgaven, som er ver 1.6.2.0 - Added January 11, 2012 fra http://www.magentocommerce.com/download

Hvis sagepay er forbundet med et plugin, skal du kontrollere det med pluginforfatteren, hvis det er en standardgateway, der er tilgængelig fra magento, og tjekke deres fejlrapporter for din version.

Jeg vil også bede sagepay om at fortælle dig, hvad der er det nøjagtige serverheadersvar, de får

  • Tak for henvisningerne. Jeg har diskuteret med SagePay og har fået dem til at sende mig logfiler fra deres servere vedrørende specifikke mislykkede transaktioner. Det viser, at deres systemer gentagne gange forsøger at oprette forbindelse til min server og ikke får svar. Vi er i færd med at opgradere til den nyeste version af Magento. Jeg har endnu ikke kontaktet leverandøren af ​​sagepay-plugin, men kan gøre, hvis opgraderingen ikke løser problemerne.
  • Er dine kunder i stand til at indsende deres kreditkortoplysninger? Bliver disse oplysninger sendt med succes til salvie-betalingsservere? Og er det kun server / gateway-svaret, der fejler?
  • Ja, netop det. Vi ser mislykkede betalinger på vores sagepay-transaktionsliste, og resultatet af at undersøge dette er, at serveren ser ud til ikke at reagere rettidigt. Vores server er meget kraftfuld og kører vores magentoside meget hurtigt, vi har ingen hastighedsproblemer, som vi er opmærksomme på. Vores serverudbyder antydede, at der kunne være noget i indstillingerne for, hvordan magento-installationen er konfigureret, der forårsager dette problem, men det er så vidt det gik ... ingen yderligere spor.

Jeg stødte på et lignende problem med Google Checkout, hvor Magento ikke var i stand til at behandle anmodningen hurtigt nok til at overholde Googles grænser. Svaret opgraderes til den bedste version, hvilket optimerer dit websted, hvor du nogensinde kan (nginx-proxypassering, indstilling af korrekt billedcaching, sørg for, at DB er optimeret), og desværre, hvis det kommer til, at det bliver hurtigere hardware. Held og lykke!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger