Matt Kennon, \ "The Call \" - OFFICIEL VIDEO

Nogle af mine bekendte arvede et websted, der kørte en brugerdefineret wordpress-skabelon, og den tidligere ejer bad dem om at overtage og få det oprettet på deres egen server. Jeg blev bedt om at hjælpe, da jeg var den eneste, de kendte med nogle tekniske færdigheder.

Den tidligere sideejer sendte mig en sikkerhedskopi af webfilerne og mySQL-databasen og anbefales at bruge site5.com til hosting.

Jeg fik filerne installeret, tingene syntes at være OK, og vi var derefter klar til at overføre DNS.

Domænet er registreret via GoDaddy, og den tidligere ejer udstedte en overførsel til mig, jeg blev tilmeldt accepteret domænet og gik derefter ind og indstillede navneserverne pr. Site5 instruktioner: dns.site5.com og dns2.site5.com

Jeg forventede, at dette var alt, hvad der ville være nødvendigt, og ville bare vente på, at dns-poster blev opdateret.

Dog på nuværende tidspunkt, når jeg gennemsøger eller ping på hjemmesiden. Jeg får Server ikke fundet.

Er der noget andet, jeg skulle have gjort, eller er jeg bare i DNS Limbo?

WHOIS.NET rapporterer, at det er registreret hos mig og har navneserverne korrekte.

Du bliver nødt til at undskylde mig, mens jeg har oprettet flere websteder internt på mit arbejde, er det første gang jeg arbejder på en internetside.

Tak for enhver hjælp, du kan tilbyde.

Kan du se dit websted på site5.com's IP-adresse? Gav de dig en midlertidig url, så du kan teste den inden ændringen af ​​navneserveren?

Har site5 / dig opsat din konto, så der er poster, der peger på dit websted? Hvis du ikke har overført domænet til site5 eller opsat domænet i deres "backstage", ved deres navneservere ikke om dit websted.

Kan du give os url'en, så vi kan kigge?

  • Dette var problemet. Da de kom rundt for at svare på min billet, måtte de udbrede et eller andet. og nu fungerer det.

Sørg for, at du har en A-post med IP-adressen på den server, der er vært for filerne i GoDaddy-domænestyring. På din server skal du også sørge for, at din httpd.conf har webstedsindgangen, måske i sektionen virtuelle værter (hvis du bruger apache).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?