Hver mand i Ikea | Dude far

Jeg har forsøgt at få SSH-adgang til min delte LAMP-server i årevis. Jeg formoder, at havnene er låst eller adskiller sig fra, hvad de skulle være. I øjeblikket er den eneste adgang, jeg har til serveren, med CPanel.

Er der en måde, jeg kan kontrollere, hvilke porte der er åbne bare ved hjælp af CPanel?

  • Hvilket operativsystem bruger du? CentOS, FreeBSD, RHE? For at se, hvilke porte der åbnes, kan du køre følgende kommando: / usr / bin / nmap localhost Du kan installere nmap ved hjælp af denne kommando (forudsat at du har CentOS eller FC): yum install nmap
  • "SSH-adgang til min delte LAMP-server" - har du spurgt din vært? Mange "delte værter" tillader ikke SSH-adgang ud af boksen; det kan være nødvendigt at du eksplicit anmoder om det. Nogle tillader det slet ikke. Er SSH-adgang "annonceret"? Hvis det er tilfældet, skal de fortælle dig portnummeret / portene. Hvilket svar får du? Har du prøvet en havnescanner?

SSH kører på port 22 som standard på cPanel & WHM-servere, men portnummeret ændres ofte for at forhindre brute force-forsøg. Du skal kontakte din webhostingudbyder for at se, hvilken port SSH kører på, og for at se om SSH-adgang er aktiveret på din cPanel-konto.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger