Top 10 skøreste begivenheder fanget live på tv

Min ven ejer et websted i USA, der sælger sit produkt (et smykkemærke), og jeg er ved at køre den samme forretning her i Australien. Han ejer .com og det har jeg selvfølgelig gjort .com.au.

Hvad skal jeg møde med hensyn til søgning? Hvilke specifikke indstillinger skal jeg indstille?

Jeg forsøger at producere mit indhold lidt anderledes (produktbeskrivelser for det meste), men jeg har også besluttet, at jeg også vil køre en blog på det (det gør han ikke).

  • Jeg anbefaler seotagget, da det ser ud til, at du for det meste spørger om søgemaskinens resultater. Er det din største bekymring her, eller er der andre bekymringer?
  • Tak for svaret på Stephen. Min bekymring er for det meste for SEO generelt: Jeg er bange for at "forvirre" google, derfor påvirke vores placering og så videre!

Så er dette nøjagtigt det samme mærke, som du sagde, det er det samme websted?

Du bliver nødt til at oprette søgekonsol til Google og bing-webmasterværktøjer til at målrette lande pr. Domæne.

Fordi du bruger ccTLD, vil Google være ret god til at udarbejde det samme mærke for forskellige lande.

Hvis det er det samme indhold, løber du risikoen for at hindre rækker, hvis du ikke bruger hreflang-tags. Hreflang er dog til sprogmålretning ikke landemålretning. Du nævnte dog, at du vil ændre det indhold, der er bedst. Sørg for, at det er unikt nok.

Der bør ikke være konkurrence mellem de to, men sørg for, at dine tilbage-links er placeringsrelevante for yderligere at håndhæve de lande, du målretter mod.

  • Hej der og tak fordi du tog dig tid til at spørge. Brandnavn er nøjagtigt det samme, men hoveddomænet vil også være det samme - den eneste forskel er: rowingjewelry (USA) vs rowingjewellery (AU) og ccTLD'er.
  • Og ja, jeg prøver at skrive en anden produktbeskrivelse og tilføje en blog på hjemmesiden, som jeg tror det vil gøre en enorm forskel. Vi overvejer også at linke os selv på vores hjemmeside. (siger til kunden, at hvis de er placeret i Australien eller Asien, så skal de komme til mig - billigere og hurtigere forsendelse) Og jeg vil gøre det samme på min hjemmeside.
  • Det er meget usandsynligt, at I begge vil konkurrere mod hinanden. Det er en god idé at linke til hinanden, du kan tilføje et drop down i sidehoved og sidefod, så besøgende kan vælge deres land. Dette vil gøre det lettere, hvis du forgrener dig til andre lande.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?