Mine foretrukne makeupmærker!

Jeg bruger i øjeblikket en nøgleordskontrol, der kaldes autoritetslaboratorium. Da jeg brugte dens testversion, virkede placeringen korrekt. Nu betaler jeg for den professionelle version, kun for at finde ud af, at resultaterne altid er helt forskellige fra dem, jeg selv tjekkede (mens jeg tjekkede efter placeringen, loggede jeg ud, så det ville ikke være problemet).

Jeg spekulerer bare på, hvordan denne slags værktøjer fungerer, og hvorfor de ikke er nøjagtige.

Disse værktøjer er altid lidt sketchy og kræver konstant vedligeholdelse af udbyderen afhængigt af hvordan søgemaskinerne ændrer, hvordan information bliver forespurgt af dem. Der er også andre faktorer, der kan påvirke de resultater, du får, når du tester et automatiseret værktøj versus at gøre det manuelt, såsom:

i) Uanset om du er logget ind på din egen konto (personlig søgning)

ii) Din placering (lokal kan få forrang)

iii) Du bruger den rigtige søgemaskine f.eks. google.com vs. google.co.uk

Det mest pålidelige værktøj, jeg bruger, er Advanced Web Ranking. Lad mig være klar over, at jeg faktisk ikke kan lide at bruge det, da dets grænseflade er forfærdeligt, men så længe det opretholdes med et abonnement, og du ikke laver for mange automatiserede forespørgsler, er det generelt nøjagtigt. Det er af Caphyon.

Håber det hjælper

  • 1 Hmmm, thx. Jeg kan prøve det

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger