Middelklassens mirakel

Jeg driver et regionalt websted i USA, hvor jeg vil sige omkring 40% af vores trafik, og de fleste af vores tilbagevendende besøgende er placeret i 3 stater. Når jeg handler efter en ny dedikeret server, undrer jeg mig over, hvor vigtig placering er, og om det giver mest mening at vælge en udbyder, der er tættest.

Jeg fandt dette indlæg, men det handler om, at serveren er placeret i et andet land. Betyder det noget, hvor en servers fysiske placering er?

Hvor vigtigt er en serverplacering for den største brugerkoncentration? Derudover er der ting at overveje som at sikre, at dit serverdatacenter ligger ved siden af ​​et større hub?

Jeg er ikke enig med mine venner Angio. Serverens placering har en betydning, jeg siger ikke, at det er den eneste faktor, men det giver ingen mening at have en server i staterne, for eksempel når de fleste af dine kunder er i Europa - for selvom båndbredde er god, og serveren er hurtig (CPU), den vil stadig være ringere - sammenlignet med en server med færre muligheder i Europa.

Det er også grunden til, at CDN-løsninger som Amazon, Akamai er meget udbredt.

  • CDN'er er gode til websteder med mange besøgende til at distribuere CSS, JS, billeder og videoer. Kernewebsite-filerne findes dog typisk på en server, ikke et CDN. Når jeg er i Grækenland på en ø, der bruger ISDN eller ADSL, ville jeg sandsynligvis vælge at være vært for mit websted i et andet land, hvor båndbredde og serverressourcer var rigelige.
  • @Angio du har ret, hvis de fleste af dine kunder ikke er i Grækenland, hvilket er nøjagtigt mit punkt;)
  • Mit punkt er, at mange lande rundt omkring i verden har store datacentre, servere og båndbredde, ec2 har for eksempel åbnet et nyt center i Brasilien, tror jeg. Hvis jeg var i Grækenland og mine kunder i Australien, ville jeg være ligeglad med, hvad min ec2-region var, medmindre jeg havde hundreder af tusinder af besøgende.

Placeringen af ​​din server betyder virkelig ikke meget. Hvad der er vigtigere er, at du er hos en pålidelig hostingudbyder eller et datacenter. Jeg bruger Amazon ec2, som giver dig mulighed for at vælge en region til opsætning af din server.

For så vidt som placering i et land (i en rimelig størrelse) overhovedet betyder noget, er det vigtige at have hurtige og pålidelige forbindelser til den lokale rygrad. Dette er ofte lettere at arrangere tæt på store netværkshubs, som igen ofte ligger tæt på større bycentre.

Selvfølgelig, hvis du er Google, Amazon eller Facebook, bygger du dine datacentre overalt, hvor du har det godt og bare lægger noget fiber for at forbinde dem til det nærmeste bekvemme hub.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?