🔵 Sådan installeres filtilstande [Sværhedsgrad: NEM] Skrotmekaniktilstande

Jeg aktiverede gzip / Deflate-komprimering på vores servere i henhold til Googles Page Speed-direktiver, og det ser ud til, at det nu er komprimering af html / php-filer, men et par filformater komprimeres ikke, som Google med rette siger skal komprimeres, nemlig .js og .ttf-filer. Hvordan tilføjer jeg flere filformater til httpd.conf, så de også er komprimeret?

Nuværende linjer i httpd.conf jeg har er:

# # Deflate output configuration # AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml text/css BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html 

Er det så simpelt som at tilføje tekst / js og tekst / ttf?

Ja. Bare tilføj flere typer:

AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript application/x-font-ttf 
  • Tak. Jeg tilføjede dem, genstartede apache, og Google klager stadig over, at en .js-fil og .ttf-filer ikke gZippes.
  • 1 Hvis du bruger Firebug, skal du kunne se, om det er komprimeret eller ej. Kontroller det for at se om dette fungerer eller ej. Også, mens jeg testede, ville jeg bruge htaccess til dette. Så når du er sikker på, at den fungerer korrekt, skal du opdatere din http.conf-fil med det endelige indhold. Det vil være hurtigere for dig at teste på den måde.
  • Hvor i Firebug vil jeg se, om ttf og js er deflateret?
  • På fanen "Net" skal du kigge efter en ttf-fil og klikke på den. Du ser overskrifterne. Hvis du ser "Content-Encoding gzip", er det komprimeret.
  • .Js-filerne vises faktisk i Firebug som gzipped. Googles analyse er bare mangelfuld? Jeg kan dog ikke tjekke ind i Firebug ttf'erne, da Firefox indlæser .woff-skrifttypefiler i stedet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger