GABRIELLE CHANEL Essence, filmen med Margot Robbie - CHANEL Fragrance

Under Erhvervelse -> Oversigt, vises en graf omkring midten af ​​skærmen med titlen "sessioner". Det viser faktisk det samlede antal brugere over en bestemt tidsperiode, jeg vil gerne have, at det viser antallet af sessioner og ikke brugere på den blå graf.

Hvordan ændrer jeg det?

  • 1 Jeg kan ikke se, hvor grafen har titlen "sessioner", det ser ret tydeligt ud som "brugere" for mig. Der ser ikke ud til at være en måde at ændre det til sessioner på.

Gå til egenskabsindstillinger, nederst er det sidste element den nye brugerindstilling "Brugeranalyse Aktiver bruger-metric i rapportering".

Sluk for det.

I målgruppe -> Oversigt er standardvisningen for brugere, men der er en pop op-vindue, der tillader, at valget ændres til 'Sessioner'. Du kan naturligvis også gemme en brugerdefineret rapport.

  • 1 Erhvervelse -> Oversigt er det, jeg leder efter, ikke publikumsoversigt, selve grafen I skærmbilledet ovenfor bruges til at vise sessioner, men viser nu brugere! Jeg vil gerne se antallet af sessioner der, i den graf ikke andet hvor (som publikum) Jeg vil se det i Acquisition Overview!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?