Popcorn Beach Fuerteventura - Strande i Fuerteventura TAG DET IKKE BORT!

I går før jeg sover, tjekker jeg mit webstedsindeks. jeg får ca. 50 indeks på google. i dag formiddag når jeg vågner op, får jeg 250 indeks på google. og min siderangering bedre på flere søgeord. end jeg tilføjer 1 side og 2 kanoniske link, tilføjer 404 sideoverskrift og indsender sitemap igen. og efter 2 timer går det ned til 50 indeks igen. og min sideplacering rullede lige tilbage til forrige dag.

hvad sker der egentlig? er det fordi jeg sender sitemap igen? indtil nu gennemsøger google stadig mit websted. forsøger de at opdatere indekset?

  • Bare af interesse hvordan kontrollerede du placeringen af ​​dine nøgleord?
  • Jeg har en liste over mit søgeordsmål. og jeg tjekker det altid dagligt. og jeg har også tracker, der gemmer henviseren, hvis dens com fra google. og jeg tilføjer det også til mit søgeordsmål.

Google opdaterer konstant deres indeks, hvilket lejlighedsvis vil resultere i, at websteder får et midlertidigt løft eller fald i placeringen. Dette lyder som det, du oplevede.

Nogle råd: Når du ser en pludselig ændring i din Google-rangordning, enten på godt og ondt, skal du ikke foretage nogen væsentlige ændringer på dit websted umiddelbart efter. Ved at gøre det gør du det umuligt at fortælle, om ændringen er permanent eller ej, og hvis tingene ændrer sig igen, gør det det vanskeligere at bestemme, hvad der fik den til at forekomme. Den eneste undtagelse fra dette ville være, hvis du havde foretaget en ændring umiddelbart før en stor placering faldt. I så fald er en tilbageførsel berettiget.

  • De kan også have oprettet forbindelse til et andet datacenter, der havde et andet indeks.
  • igen, google gør grin med mig. nu stiger mit indeks til 69. webmasteren sitemap sagde, at 79 allerede er på webindekset.
  • nu stiger det igen til 330. Jeg forstår bare ikke, hvad Google prøver at gøre. haha google er sjovt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?