Intex auto pool rengøringsmiddel

Baseret på denne artikel

Jeg har en SERP, der uendelig ruller for at indlæse resultater, der er større end 10.

Hvordan skal jeg gennemføre implementeringen rel=next & rel=prev for det?

Den første side i sekvensen bør ikke have nogen rel next eller rel prev, den anden side skal have:

<link rel='next' href='http://www.example.com/article?story=abc&page=2'/> 

og

<link rel='prev' href='http://www.example.com/article?story=abc&page=1'/> 

Og så videre gennem sekvensen, indtil den er færdig.

Da din side uendeligt ruller, og disse tags er designet til at gå ind i <head> på siden tror jeg ikke, det er muligt at implementere disse tags i dit tilfælde - da der faktisk kun er en enkelt side.

Jeg antager, at du allerede har en alternativ konventionel pagineringsmekanisme oprettet til brugere, der ikke kan køre JavaScript, eller som har slået det fra. Husk bare, at søgemaskiner også hører til i gruppen af ​​brugere, og konfigurer din rel=prev og rel=next linker i overensstemmelse hermed.

Den eneste lidt vanskelige bit kan integrere dine konventionelle og endeløse pagineringsmetoder problemfrit, så f.eks. En bruger, der følger et link til en side i dit konventionelle navigationsskema og har JS aktiveret, får vist den relevante side i den uendelige rulning navigation.Den faktiske vanskelige del gør det glat og effektivt, så f.eks. at følge et link til side 100 i resultaterne går ikke ned i min browser.

Det kan også være en god idé at få din uendelige rulleliste til at bruge "hash-bang" URL'er, så a) dine brugere kan gemme links til bestemte punkter på din uendelige liste, og b) søgemaskiner, der støder på sådanne links, kan finde deres vej til den relevante side på den konventionelle liste. For mere information, se f.eks. "Sådan gør du: Tillad Google at gennemgå dit AJAX-indhold".

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger