Jeg overraskede MIN Pige med et LUKSUS TRÆHUSBY

Er det muligt for en bruger eller en webcrawler at se indholdet / kildekoden i et webdokument, der automatisk omdirigeres til en anden side via en 301-omdirigering?

Hvis det er muligt? Hvordan kunne en bruger se indholdet af et webdokument?

Det er teoretisk muligt, men ingen nuværende og almindelige webcrawlere og browsere drager fordel af dette, og det gør de fleste servere heller ikke.

Et 301-svar har en HTTP-krop (dvs. et dokument), men det bruges kun nogensinde af klienter, der ikke understøtter eller ignorerer omdirigeringer. Browsere og søgemaskine-crawlere understøtter omdirigeringer og ignorerer fuldstændigt kroppen, der sendes af serveren.

Ved hjælp af en telnet-klient kan du se det rå svar fra serveren:

$ telnet google.com 80 Trying 216.58.211.142... Connected to google.com. Escape character is '^]'. GET / HTTP/1.1 Host: google.com HTTP/1.1 302 Found Cache-Control: private Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Referrer-Policy: no-referrer Location: http://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=19l5WYzCMMqq8wfX84ngBA Content-Length: 258 Date: Thu, 27 Jul 2017 12:17:27 GMT <html><meta http-equiv='content-type' content='text/html;charset=utf-8'> 302 Moved 

302 Moved

The document has moved here.

Et andet "problem" er, at serveren normalt sender et helt andet dokument end den originale side. F.eks. ovenstående er ikke startsiden for http://google.com/, men en side, der automatisk genereres af serveren.

Teoretisk set kan du få din server til at sende den gamle side i omdirigeringerne og oprette en webcrawler, der ser på HTTP-kroppen i omdirigeringer. Men hvorfor ville du ?, det virker meningsløst.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger