Sådan downloades gratis ringetoner og musik på iPhone 11?

Hej Jeg har et websted, som jeg gerne vil have online uanset hvad til det formål, jeg har ikke noget imod at købe flere webhosting-pakker. Det er et lille websted med hensyn til størrelse, men ikke med hensyn til klientadgang og medarbejderes e-mail-konti. Jeg vil gerne opnå følgende:

1) Føj DNS-posterne for disse flere udbydere til et domænenavn, så hvis serverne på udbydere går ned, kan den automatisk bruge den næste passende server.

2) E-mails kan replikeres på tværs af alle tre servere, jeg har ikke noget imod at købe webhosting-konti med det samme kontrolpanel, hvis jeg skal opnå det samme.

Hvis du antager, at dit webstedsindhold er ret statisk (ikke en indkøbskurv eller lignende), kan du gøre dette ved hjælp af dine DNS-serverposter på domænet. Du vil købe hosting fra flere udbydere (jeg bruger acme.com og example.com som udbydere). Hver udbyder skal give en liste over de DNS-servere, der skal bruges, når de registrerer dit domæne. Det kan se sådan ud:

  1. NS1.ACME.COM
  2. NS2.ACME.COM
  3. NS1.EXAMPLE.COM
  4. NS2.EXAMPLE.COM

Du indtaster alle disse 4 DNS-servere, når du registrerer dit domæne (eller i redigering af dine domæneegenskaber). Som et resultat, hvis acme.comDNS-servere går derefter ned example.comservere overtager. Du bliver dog nødt til at oprette 2 konti (en for hvert hostingfirma) til dine e-mail-brugere. Men dette skal være ret gennemsigtigt, når det er oprettet.

Dette er en DNS-niveau løsning til dit problem, men jeg tror, ​​dit problem er mere komplekst, end enkle DNS-tricks vil løse for dig.

  • hmm .. Jeg tænkte på dette, men så var e-mailsne sikre på at være et problem, hvordan ville de linke op til flere mailservere? og webstedet er dynamisk ... Du har ret, problemet er lidt for komplekst til at blive løst kun ved hjælp af DNS-tricks

Hvad angår e-mail, skal du se på at flytte dem til Google Apps og Gmail. Meget høj oppetid, altid tilgængelig via POP / IMAP, gratis og stor lagerplads.

http://www.google.com/apps/intl/da/group/index.html

Alt hvad du skal gøre er at pege DNS'en til Google-serverens (installationsprocessen fører dig igennem den).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger