Prof. Hornet - Autocue App - Professionel Teleprompter  App forhåndsvisning

Hvad er den mest egnede skrifttypeudskiftningsteknik - teknisk, juridisk og med hensyn til tilgængelighed - til at bruge en Helvetica-skrifttype på mit websted? Indtil nu har jeg brugt sifr som en metode til udskiftning af skrifttyper, men for Helvetica ville det udgøre juridiske problemer, fordi du er nødt til at uploade skrifttypen til din server og derfor bliver den tilgængelig til download. Er der en metode, der giver dig mulighed for at omgå dette problem?

Der er en række skriftsælgere online, der giver dig mulighed for at købe webskrifttyper specielt til indlejring på websider. Helvetica er sandsynligvis tilgængelig fra mindst en af ​​disse butikker (stort set enhver større fontbutik som Veer, MyFonts, FontFont, Linotype, Fonts.com osv. Tilbyder nu webskrifttyper). Mange af disse webskrifttjenesteudbydere leverer også webfonttjenester, der er vært for skrifttyperne for dig, så du kan vælge mellem et stort antal skrifttyper til et fast abonnementsgebyr. Typekit er den mest populære af disse tjenester.

Under alle omstændigheder vil alle disse skrifttypeudbydere generere CSS til dig og sandsynligvis have en passende webskrifttype til dit formål.

Hvis du ikke vil bruge penge på at købe en skrifttype kun til brug af internettet eller abonnere på en webskrifttjeneste, er dine muligheder begrænset til FontSquirrel, Google Web Fonts og League of Movable Type. Disse er open source- eller freeware-skrifttyper, der er licenseret til gratis brug på nettet. Alternativt kan nogle open source desktop-skrifttyper også konverteres til web-fontformat ved hjælp af FontSquirrel-konverteringsværktøjet, hvis licensvilkår tillader det.

  • Tak for dit grundige svar Lèse Majesté. Det ser ud til, at hvis jeg har brug for at få dette til at fungere ordentligt, skal jeg enten købe et abonnement eller bruge en lignende erstatningsskrifttype, men jeg vil meget hellere undgå at skulle gøre det ... eller selvfølgelig kunne jeg oprette en CSS baggrundsbillede, men det er selvfølgelig mindre end ideelt.
  • Nå til sidst gik jeg med en lignende skrifttype, som jeg fandt på Google Web Fonts. Ikke en perfekt løsning, men klienten ville ikke betale for at være vært for skrifttypen et andet sted, og i sidste ende arbejdede Google Web-skrifttyper for projektet. Tak Lèse majesté.

For Helvetica ville jeg bare specificere skrifttypefamilien med CSS sådan:

body{ font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; } 

Dette siger, "brug Helvetica, hvis den er tilgængelig, Arial, hvis den ikke er, og systemets standard sans-serif-skrifttype, hvis ingen af ​​dem er installeret". Helvetica er installeret på 100% af Mac- og iOS-enheder [kilde]. De to andre dækker resten, og Arial svarer til nogenlunde til Helvetica: se denne sammenligning ved ilovetypografi.

Hvis fuld Helvetica-support på tværs af platforme betyder noget for dig, kan du bruge en fonthostingtjeneste. Helvetica er tilgængelig fra fonts.com webfonts-tjenesten. For at bruge det skal du have et abonnement, der i øjeblikket starter ved $ 10 / måned.

  • Ja tak, Nick, jeg forstår, hvordan man bruger font-family, men det imødekommer ikke mine behov, da det specifikt skal være Helvetica. Jeg vil undersøge din anden løsning, men jeg håbede, at hvis det skulle koste penge, ville det være et fast gebyr snarere end et løbende abonnement.
  • 1 @Jane Jeg ledte efter en Helvetica webskrifttype, som du kunne downloade og hoste på din egen server, men ingen findes, så vidt jeg kan se. Den version, der kan downloades, er kun licenseret til forhåndsvisning og printindlejring.

hvis du ikke vil licensere Helvetica, er det bedst at bruge en meget dyb skrifttypestak; Jeg har faktisk brugt min egen "Faux Helvetica" stak og er tilfreds med det niveau af cross-browser / platform funktionalitet. du kan se det live på meetOOu.

for mere detaljeret information om, hvordan du går omkring med at opbygge din egen, skal du tjekke ud

  • Er der en websikker Helvetica Neue CSS skrifttypefamiliestak?
  • Opdatering af Helvetica skrifttypestak

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?