🐊 Host Gator Cloud Hosting Review 🐊

Kort form: Jeg forsøger at vælge mellem delt, VPS og cloud-hosting til et par Django webapps.

Lang form: Jeg er i øjeblikket vært for et halvt dusin websteder (en blanding af Django og PHP) på to Webfaction-konti. De har ret lav trafik, men jeg mærker slags belastningen ved delt hosting. Især:

  • En mediawiki-installation på min konto gik lidt sjovt, opsugede en masse RAM-gydende zombie-PHP-processer, og Webfaction's automatiske script dræbte de andre websteder på kontoen (hvilket er fair nok, men ikke ideelt).
  • En af kontiene er på en semi-overbelastet server (lige nu viser oppetiden et gennemsnitsbelastning på 9,56, 6,91, 4,43), og mine sider på den konto opfører sig lidt trægt.

Derudover håber jeg med glæde, at vi en dag får meget mere trafik. Så (potentiel) skalerbarhed ville være rart. Jeg har bare været vidunderligt forbløffet over Webfaction's pris / ydeevne, men det er stadig delt hosting.

Det næste trin ser ud til at det enten skal være en VPS eller en slags cloud / PaaS-mulighed.

Hvis jeg gik efter VPS-ruten, så ... antager jeg, at jeg får en lille Linode (eller måske mere end en?) Og begynder at migrere apps fra Webfaction. Spørgsmålet her er ... prøver jeg at stoppe dem alle sammen i en enkelt VPS? Prøv at sætte 1-2 apps på hver VPS? Eller opdel ting efter funktion, så jeg har en VPS til databaser til alle apps og en anden til servering af statiske medier osv. Tanker?

Cloud / PaaS-indstillingen, jeg er lidt mere vag på. Jeg gætter på, at jeg kunne prøve at migrere Django-apps til noget som Heroku (som lige lancerede Django-support) eller http://gondor.io/. Ulempen her er, at jeg ikke er fortrolig med dem, og alle de skyindstillinger, jeg har set på, virker ret dyre i forhold til en simpel VPS. Jeg antager, at skalerbarheden er god, men ingen af ​​mine websteder bruger faktisk meget i vejen for ressourcer.

Eller måske skal jeg bare holde det ud med delt hosting. Det fungerer mere eller mindre, det er billigt, og det er rart at have en anden ansvarlig for hardware- og OS-problemer.

Er der nogle gode tommelfingerregler at anvende her? Vil jeg have en enkelt (medium) Linode og prøve at køre alt, eller et par små (og i så fald delt efter app eller opdelt efter rolle?), Eller er Heroku og lignende tjenester bare bedre. Er der nogen, der har tanker?

Jeg giver mine tanker om VPS, da jeg ikke har nogen erfaring med sky.

Jeg var i samme båd som dig med hensyn til at have min delte hosting ikke længere pålidelig med hensyn til ydeevne. Jeg havde omkring 20 websteder på samme konto, men kun en håndfuld af dem, der var mere end grundlæggende html / css / javascript.

Jeg valgte at få en billig VPS (jeg betaler $ 40 / mo) og flyttede alt til det. Ikke alene tillod det mig at installere nye ting (f.eks. Opsætte min egen e-mail-server), det øgede også ydeevnen med en meget stor mængde. Desværre gjorde jeg ikke nogen benchmarks før flytningen.

Jeg bruger dog hovedsageligt asp.net, så dette er et Windows-eksempel. Selvom de 2 php-steder også steg i ydeevne. Alle sidste websteder er på samme VPS. Jeg har ingen problemer med båndbredde, ingen problemer med webstedsrespons, og hvis noget går i stykker, har jeg mange flere logfiler til rådighed for mig til gennemgang.

Så til sidst anbefaler jeg stærkt VPS-ruten over delt. Hvis du driver dette som en virksomhed, er en delt plan uacceptabel. Jeg fortryder faktisk ikke at skifte tidligere.

Jeg bruger rackwire.com, som jeg varmt kan anbefale. (sendte ikke engang mit henvisningslink, viser hvor meget jeg virkelig anbefaler dem)

  • Godt svar, jeg vil anbefale at kontrollere, hvilken VPS du går til og kontrollere anmeldelser

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?