Vores webside blev redesignet og flyttet til en web-CMS-platform. Dette betyder, at nogle af vores blogindlæg, der deles via Twitter, kun linker til en 404-side.

Jeg spekulerer på, om det er muligt at bruge .htaccess eller noget at omdirigere HTTP_REFERER til den nye blogindlægs URL-adresse.

Jeg har prøvet følgende, men det fungerede ikke. Det HTTP_REFERER domæne skal være t.co men jeg kunne ikke sende det i denne besked.

# Twitter Redirect old links RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^https://t.co/StrIngOfLeTTeRs RewriteRule ^ https://www.example.com/new-blog-permalink/ 

Ikke sikker på, hvor jeg går galt, så råd vil være velkomne.

  • Du kan ikke omdirigere henvisere. Du omdirigerer webstedet, og henviseren følger med på turen.
  • "burde være t.co men jeg kunne ikke sende det i denne meddelelse "- hvorfor ikke? Spørgsmålet er sværere at læse ellers? Spekulerer også på, hvorfor du fokuserer på HTTP Referer, snarere end den URL, der udløser 404? Vil du blot omdirigere alle links fra Twitter til et enkelt blogindlæg? (Hvilket sandsynligvis ville være dårligt for SEO og alligevel resultere i en dårlig brugeroplevelse.)

Bør du ikke omdirigere bloggene selv i stedet? Du bliver alligevel nødt til at gøre det for at hjælpe søgemaskinerne og henvisningslinks. På den måde bliver den side, som t.co-linket peger på, afhentet af .htaccess-filen og omdirigeres derefter til den nye blogpermalink.

Redirect 301 /StrIngOfLeTTeRs /new-blog-permalink/ 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?