Videokonference teknologi i Indien i løbet af 90'erne

Jeg laver et projekt til min klasse på NYU og forsøgte at estimere båndbreddens omkostninger. Jeg vil hypotetisk køre en tjeneste som Evernote. Så jeg prøver at estimere båndbreddepriser for 2,5 mm-brugere.

Kan nogen give mig en idé om, hvor meget det ville koste, eller påpege ressourcer, der viser, hvor meget båndbredde den gennemsnitlige Evernote-bruger bruger i en måned? Er der nogen hvidbøger om dette?

 • FYI, "mm" kan være lidt forvirrende for nogle mennesker. Jeg forstår, at det bruges som en forkortelse for millioner af nogle, men det er mest, når man taler om penge - i hvilket tilfælde det skal være "MM" eller 1000 * 1000 i romertal (selvom teknisk "MM" er 2000, ikke 1000, 000).

Jeg tvivler meget på, at der vil være nogen whitepapers specifikt om evernote-type tjenester pr. Bruger båndbredde.

Den bedste måde at få et realistisk skøn på er ved hjælp af grundlæggende forskningsteknikker og rekruttere en prøvepopulation til at estimere med:

 1. Sæt annoncer rundt på campus målrettet mod Evernote-brugere til en detaljeret lokal undersøgelse (8 ~ 20 brugere), og rekrutter også deltagere i fjernundersøgelser (jo mere jo bedre) online.
 2. Saml brugsoplysninger fra begge grupper (online deltagere kan overvåges ved hjælp af et webbaseret værktøj som Google Forms, SurveyMonkey osv.) Om deres brugshistorik / vaner:
  • Hvor længe har de brugt Evernote?
  • Hvor mange enheder har de Evernote installeret på?
  • Bruger de det til arbejde / skole / personlige / sociale formål? Hvad specifikt tager de noter til (dagligvarelister, forelæsningsnotater, kreativ skrivning, gemme websider, del billeder osv.)?
  • Hvor mange notesbøger har de?
  • Hvor mange noter indeholder hver notesbog?
  • Hvor ofte opretter / redigerer / deler de noter?
  • Og indsaml generel demografisk info (alder, køn, placering, etnicitet, indkomstniveau, erhverv osv.) Til segmentering.
 3. Installer trafikovervågningssoftware på den lokale gruppes enheder for at registrere, hvor mange noter de skriver, og hvor meget båndbredde, der bruges på alle enheder.
 4. Brug dine segmenteringsdata til at ekstrapolere båndbreddebrug af dine fjerndeltagere, og brug dem derefter til at projicere båndbreddeforbruget til 2,5 mio. Brugere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger