Er dette det BEDSTE OFFICE SUITE til Linux?

Jeg leder efter en open source selvhostede PHP- og MySQL-dokumenthåndteringsapps.

  • sikkerhed: adgang til et dokument fra bestemte brugere
  • Arbejdsflow: ved administratorgodkendelse (kan være to administratorer)
  • dokument, der understøtter: .pdf og almindelige Microsoft office-filformater
  • se dokumenter online i stedet for at downloade som pdf- og doc-filer (downloads tillader af admin

Jeg kiggede på videns træ futures, hvis der er et open source alternativ til videns træ, vil jeg foretrække det.

nogle forslag?

  • Eventuelle andre kriterier? Konfigurerbar sikkerhed? Arbejdsgange? Søgning / indeksering på tværs af bestemte dokumenttyper?
  • Med arbejdsgange mener jeg, kan du indstille folk til f.eks. E, så de ikke kan offentliggøre dokumenter, men kan sende til en anden til godkendelse, som derefter kan offentliggøre dem. Eller du har muligvis brug for to personer til at godkende dem. Dette link er dog nyttigt, da folk kan prøve at kigge efter disse funktioner i OpenSource-apps.
  • @paulmorriss Ja, du har ret! det er hvad jeg siger. tak skal du have!

KnowledgeTree har en community-udgave, som er gratis og Open Source. Det er et fint produkt og har mange unikke funktioner, som du ikke finder i andre OpenSource-dokumentstyringsløsninger (som WIndows-træk og slip-klienten), men brugen føles ofte uklar, og dens arkitektur er stort set baseret på forældet PHP4-kode. Jeg satte det op til en klient tidligere på året, men vi blev enige om at vende væk fra det, fordi vi opdagede ...

Min anbefaling

ResourceSpace. Det er tydeligt bygget primært til arkivering af visuelle medier, men det har hidtil også fungeret fint for dokumenter (med nogle begrænsninger, se nedenfor). Det er helt Open Source, baseret på PHP, og meget hurtigt at installere. Det har omfattende workflowfunktioner, en meget flot interface og on-line forhåndsvisning af mange dokumenttyper.

Advarsler

Det eneste, det ikke ser ud til at gøre, er Word-dokumenter i fuldtekstindeks - Jeg har et spørgsmål fra Google Groups om emnet. Det bruger OpenOffice-integration til at oprette eksempler på Office-dokumenter, som jeg i øjeblikket har problemer med tegnsæt (Umlauts bryder i dokumenteksemplet). Jeg ved ikke, om disse kan løses.

For at svare på din kommentar

så kan jeg få råd? Jeg troede, du vil give mig, når du kender mine kriterier :)

Jeg gjorde lige spørgsmålet klart, så andre mennesker kunne hjælpe dig! Det eneste open source dokumenthåndteringssystem, jeg kender til, er Plone. Det er kraftfuldt og så sandsynligvis ret kompliceret at konfigurere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?