\ "Hvordan kan jeg forbedre mit budskab i 2020? \" Identificering af kommunikationsstilarter | Psykoterapi-kollisionskursus

Jeg har for nylig åbnet et lille it-firma, hvis hovedopgaver vil være at administrere infrastrukturen, outsource det, programmere små applikationer (og frigive nogle af dem gratis, nogle skal købes), lave nogle rådgivning, integrationer. Dybest set alt, hvad it-firma kan gøre, skal jeg gøre (ved at starte alene, senere med medarbejdere).

Så jeg har besluttet at have en webside til min virksomhed, men jeg kan ikke beslutte nogle små ting i webdesign. Jeg vil ikke overbelaste siden, så jeg ville have, at siden skulle se flot ud, funktionel og attraktiv for potentielle kunder.

Jeg spekulerede på, om Blog kan eller endda skulle eksistere sammen med nyhedssiden? Eller skal alt gøres i form af Blog (nyheder om ny aftale med klient x, nyheder om nyt program, som min virksomhed har frigivet, men også nyheder om, at nye Eset Smart Security er ude og bliver tilbudt af min virksomhed som forhandler / konsulenttype). Jeg er også lidt teknologisk, så nogle gange ville jeg skrive om nogle administrationsproblemer / programmeringsrelaterede ting ... eller måske skulle jeg springe over det og aldrig gøre det på virksomhedens webside? Jeg vil gerne have, at dette firmaside udvikler sig til noget mere da just en anden virksomheds hjemmeside ... Eller måske ville det være bedre at opdele disse to?

Du kan gøre hvad du vil. Sæt alt i bloggen, eller lad bloggen være adskilt og have en "nyhedsside". Du finder mange eksempler på begge dele, og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden.

Hvad der betyder mest, uanset hvilket indhold du udgiver, er velskrevet og betragtes som "kvalitetsindhold". Hvis du er i stand til at offentliggøre kvalitetsindhold på dit websted, vil du øge din synlighed i søgemaskinerne, hvilket kan være en fantastisk måde at få målrettede salgspunkter på. Især hvis du målretter mod "lang hale" søgesætninger. Disse kundeemner har tendens til at være meget målrettet.

De eneste ting, jeg ikke ville medtage på dit websted, hvad enten det er en blog eller på anden måde, er noget indhold, der ikke er relateret til det, din virksomhed gør. At have irrelevant indhold kan kun forvirre potentielle kunder om, hvilke tjenester du tilbyder, og tiltrække kundeemner, der ikke er potentielle kunder. Offentliggør det andetsteds, men du er velkommen til at linke til firmaets websted / blog, når noget semi-relevant bliver offentliggjort.

  • Hvis mit firma administrerer små virksomheder (outsourcer det), implementerer Windows, programmerer apps i C # og så videre, kan jeg blogge om relaterede ting? Ligesom Windows 2008 R2 problem, ny patch ud, noget kodning løsning? Eller skal jeg droppe det?
  • Hvis det hænger sammen med de tjenester, du tilbyder på en eller anden måde, og dine eksempler kvalificerer som relaterede, så blog om det. Det hjælper med at etablere dig som kyndig inden for dit felt og kan bringe søgetrafik.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger