SEO Minion-vejledning på siden: Sådan dominerer du SEO på siden med gratis plugin (2-hacks)

Jeg vil ikke have forskellige domænenavne, der peger på den samme server af ting som dette her.

Mit problem er lidt anderledes.

Lad os tage det virkelige eksempel, så kan vi generalisere problemet.

Jeg er "Olivier Pons". Jeg har min egen blog her på http://olivierpons.fr, server: 88.191.136.228.

Jeg har et andet websted, der er ved at åbnes, det har intet at gøre med min blog. Det er et websted, hvor du kan placere dine job. Den har den samme server, dvs. 88.191.136.228.

Jeg vil være den første, der bliver registreret, med mit job, og mit navn vises på 78 forskellige sider (78 afdelinger faktisk).

Er der nogen chance (er det en chance?) Nogle SEO'er sortlister mig?

For at generalisere:

Hvis vi er vært for forskellige websteder på den samme server og hvis de har nogle ting til fælles, hvad er chancerne for at blive sortlistet?

  • FYI, søgemaskiner kaldes ikke "SEO". De er "søgemaskiner". Det er en virkelig vigtig ting at vide.

Delt hosting er meget almindeligt i dag, især med den nuværende mangel på IP-adresse. Søgemaskiner ved dette og vil kun indføre et forbud, når det er klart, at en vært selv, ikke kun et enkelt domæne, er kompromitteret eller deltager i tvivlsomme aktiviteter i en organiseret skala.

I teorien vil en server kun blive sortlistet, hvis den laver en grim Blackhat SEO, som involverer mange uklare ting.

Store hostingfirmaer er vært for op til 50 websteder på en enkelt IP, så din frygt er unødvendig.

Kan jeg spørge, hvorfor dit websted i første omgang vil linke til din blog på 78 sider? Det virker som et forfærdeligt design ud af kassen.

  • Skriv mig på olivier dot pons på gmail, hvis du vil have flere detaljer.
  • Det linker slet ikke til min blog, men der vil være mit CV på siden, hvor du vil læse "Olivier Pons" på 78 forskellige sider

Søgemaskiner er ikke dumme. Bortset fra i meget sjældne tilfælde (som normalt løses kort efter), tænker de altid igennem og tester algoritmeændringer nøje. Den situation, du beskrev, er ikke en hjørnesag eller endda en minoritetssag. Det er en situation, der opstår på de fleste værter og websteder. Så naturligvis vil Google / Bing / Yahoo ikke straffe dig bare for det.

Hvis det ikke giver mening (dvs. ikke forbedrer søgeresultaterne for brugeren) at straffe websteder for deling af IP-adresser eller behandle delte hosting-sider forskelligt fra websteder på dedikerede servere, vil søgemaskinerne ikke gøre det . Hvorfor ville de?

Ligeledes skal duplikeret indholdssanktioner forhindre søgeresultater i at indeholde overflødige sider (hvilket er helt ubrugeligt for brugerne) og at afskrække spammere og ligesindede webmastere fra at generere store mængder sider for at oversvømme søgeindekset.

Det er helt naturligt for et websted at have nøgleord, der vises på flere sider. Hvis dit websted handler om Rottweilers, vil selvfølgelig "Rottweiler" dukke op en masse gange på forskellige sider over hele dit websted. Så hvorfor ville Google eller Bing straffe en webmaster for den slags gentagelse? De mennesker, der arbejder hos Google / Bing / osv. er kloge nok til at se på, hvor meget indhold to sider har til fælles, før de mærker dem som duplikater. Bare fordi de har 5-6 ord til fælles ud af 200-300 ord, betyder det ikke, at de er duplikatindhold. På samme måde ved de at tage højde for delte navigationsmenuer og sidehoved- og sidefodsindhold.

Det eneste, du skal bekymre dig om, er, om designet på dit websted er nyttigt for slutbrugeren. Er gentagelsen af ​​dit navn på 78 sider godt design (dvs. tilføjer det værdi for brugeren?), Eller er det bare unødvendig gentagelse fra dårlig sidearkitektur?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger