Momentnøglebrug og historie

I Google Analytics-indholdsoversigten for et websted, som jeg arbejder på, får hjemmesiden mange sidevisninger med nogle ukendte forespørgselsstrengfragmenter, eksempel:

/?jkId=1234567890abcdef1234567890abcdef&jt=1&jadid=1234567890&js=1&jk=key words&jsid=12345&jmt=1 

(potentielt identificerbare id'er er blevet ændret)

Det ligner tydeligt en slags annoncesporingsinfo, men ingen, der arbejder på webstedet, ved, hvor det kommer fra, og jeg har ikke været i stand til at finde nogen nyttige oplysninger fra søgning.

Er der en liste over almindelige forespørgselsnøgler tilgængelige overalt? Alternativt ved nogen tilfældigt, hvor disse nøgler (jkId, jt, jadid, js, jk, jsid og jmt) kan komme fra?

Det ser ud til at være relateret til Searchforce-linksporingstjenesten. Tre af de fem websteder, jeg kontrollerede i Googles søgeresultater for "jsid jadid", indeholdt et link tilbage til dette stykke JavaScript i deres kildekode, som refererer til flere af de nøgler til forespørgselsstrenge, du nævner.

Hvis ingen i din virksomhed bruger Searchforce til at køre og optimere pay-per-click-annoncekampagner, er det muligt, at nogen, du har hyret, gør det.

Der er desværre ingen bibliotek med forespørgselsstrenge, så det er ofte det bedste valg at bestemme kilden at finde websteder, der deler fælles strenge og leder efter ligheder i JavaScript-bibliotekerne, som de linker til.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger