Grinchen, der stjal Universal Studio Tour

Jeg er splittet mellem at gøre min startside med (5-10 max) nylige blogindlæg kontra at gøre min hjemmeside til min "om mig" bio-side. Jeg kan gøre sagen gældende for begge (og hvis nogen vil have mig til det, skriv en kommentar, så vil jeg). Jeg tror, ​​at min sag for begge er lige så stærk, men er der noget bevis, videnskabeligt eller anekdotisk, for hvilken type side eller hvilket indhold hjemmesiden på et personligt websted skal være?

Jeg skal tilføje, at jeg ikke kun er interesseret i at præsentere indhold, der forventes, men også producere noget, der kan hjælpe med at sikre anstændig resultatplacering, når jeg søger efter mit websted. Når det er sagt, er SEO ikke min primære bekymring - jeg formoder, at de fleste mennesker, der besøger mit websted, enten er venner eller kolleger, som jeg har fortalt om mit websted, folk, der har læst min profil på et offentligt sted og vil vide mere om mig eller personer, der har modtaget mit CV og ønsker at vide mere om mig.

Jeg bruger også mit personlige websted som mit professionelle websted. Forsiden er det eneste sted, hvor jeg er åbenlyst selvfremmende, og selv der bringer jeg en masse ting ind som:

  • Seneste blogindlæg
  • (undertiden) Seneste forpligtelser over for mine Mercurial-arkiver
  • Links til interessante tutorials, som jeg har skrevet

Jeg klarer mig ret godt i søgemaskiner for de søgeord, jeg ønsker, men en betydelig del af min virksomhed kommer direkte fra mund til mund henvisninger, godt i disse dage er det mere som ord af [indsæt socialt netværk her].

Hvis dine blogindlæg viser, at du har et fast greb om emnet, bliver de langt mere interessante end nogen anden 'dåse'-side, så sørg - i det hele taget - sørg for at de kommer ind på forsideblandingen med placering foran og i midten.

Klient, perspektiv arbejdsgiver, kollega .. du vil have, at alle tre går væk med det samme indtryk. Sikker på, det er fantastisk at angive dine resultater, men det er nøgleingrediens at holde en skarp, ofte opdateret og veldisciplineret blog. Igen er det kun min mening.

Jeg bruger måske 2-3 minutter på at skimme dine bio / om / osv. Sider. Hvis din blog er interessant, bruger jeg muligvis et par kopper kaffe på at læse den.

Ansvarsfraskrivelse - Jeg er ikke ved alle antyder, at min egen personlige side er et lysende eksempel på dette. Faktisk har jeg gået mere ind i min Stack Exchange-afhængighed end meget af noget andet i løbet af de sidste par uger.

Jeg mener, at en god personlig hjemmeside skal have en blanding af dynamisk og statisk indhold. Du bør bestemt introducere dig selv, så folk, der lander der, ved, hvem der er på webstedet, og hvad du laver, men det er også godt at have noget dynamisk indhold (såsom blogindlæg, artikler, fotografier og andre medier), der holder siden frisk og interessant.

Da jeg for nylig genudviklede min personlige hjemmeside, huskede jeg dette. Så jeg har nogle velkomsttekster med links til de vigtigste sektioner på siden og derefter under det resumé af de seneste blogindlæg. Jeg blander også noget andet dynamisk indhold trukket ind ved hjælp af API'er (LastFM og Flickr) og tilføjer også et par tilfældige elementer trukket fra resten af ​​webstedsindholdet (såsom dagens citat og tilfældig musikspor).

Generelt er jeg enig med, hvad Tim Post sagde, med en advarsel: Det afhænger af, hvad du blogger om. Hvis din blog hovedsagelig er teknisk med kun et par personlige indlæg blandet, vil jeg sætte bloggen på forsiden. Hvis det er det modsatte, vil jeg sætte dit CV / om-side foran med links til dine mest populære tekniske indlæg.

Der er dog intet, der siger, at du ikke kan placere begge på forsiden. En kort om sektion i en sidekolonne kan fungere lige så godt som en hel side.

En sidste ting at bemærke: Hvis du vil bruge dette websted til at fremvise dig professionelt, skal du huske det, når du skriver indlæg. Visse typer stillinger afspejler muligvis ikke, hvad du vil have en potentiel arbejdsgiver eller kollega til at se.

  • Den sidste erklæring er vigtig og meget sand! Det er derfor, jeg er temmelig forsigtig med, hvad jeg siger, og min fortrolighedskontrol.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger