Sådan kysses hårdere Kissing Tips

Sig, at jeg vil linke til et andet sted ved hjælp af sætningen "banansplit og chokoladesauce". Er min "stemme" jævnt fordelt mellem "banansplit" og "chokoladesauce", eller er dette meget svagere, end hvis jeg lige havde stemt på "banansplit" i første omgang?

  • Helt ærligt tror jeg ikke, det virkelig betyder noget.
  • @disgruntledgoat Mener du at sige, at der ikke er nogen forskel mellem at bruge "banansplit og chokoladesauce" på to sider med lignende sideplacering versus at bruge "banansplit" på den ene og "chokoladesauce" på den anden?

Jeg sagde i kommentaren, at det ikke betyder noget. Hvad jeg mener er forskellen er så lille, at det ikke er værd at bekymre sig om.

Hvis du linker til en side med "banansplit og chokoladesauce", kan siden returneres for et af disse 4 nøgleord. Hvis du linkede til "banansplit", ville en søgning efter "chokoladesauce" ikke returnere den side, medmindre den har disse ord et andet sted. (Og hvis disse ord var på siden, ville det have større vægt end den ene i linket.)

Om forespørgslen "banansplit" ville favorisere den længere eller kortere linktekst er stort set umuligt at skelne.

Du kan prøve at teste det ved at linke til to sider med disse to variationer og se, hvad der kommer øverst (ved hjælp af banana split site:example.com). Problemet her er, at der ville være så mange andre faktorer som omgivende tekst, placering af links og så videre.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?