TRAMIGO CEO - på den bedst sælgende GPS / GSM-tracker

Jeg har hørt (læst) SEO-eksperter, der hævder, at din serverposition vil påvirke din SEO. I det seneste eksempel handlede det om et internationalt sted, der målretter mod det russiske marked, så:

  1. Påvirker serverplaceringen, hvor mange besøgende du får fra et bestemt land.
  2. Påvirker TLD SEO uden for, at det er let at skrive TLD i dit land

Hvis ovenstående har nogen effekt, hvad vil det være, hvis du ved TLD-domæne for de lande, du målretter mod, og får dem til at omdirigere til dig internationalt, for eksempel:

  • example.com - international
  • example.ru - omdirigerer til example.com/ru/
  • example.de - omdirigerer til example.com/de/

  • Hvis ikke fysisk placering, måske logisk placering, der dikterer, hvor den IP-adresse anses for at være hentet, ikke? Jeg ved, at når jeg bruger en proxy, der ser ud til at ændre mit land, får jeg vist forskellige annoncer fra AdSense.

Google: Arbejde med multiregionale websteder

Google bruger generelt følgende elementer til at bestemme geotargeting af et websted (eller en del af et websted):

Brug af en ccTLD er generelt et stærkt signal for brugerne, da det udtrykkeligt angiver et enkelt land på en umiskendelig måde.

eller

Webmasterværktøjs manuelle geotargeting til gTLD'er (dette kan være på et domæne-, underdomæne- eller underkatalogniveau); Flere oplysninger om dette kan findes i vores blogindlæg og i Hjælp. Da regionskoder fra geotargeting vises i søgeresultaterne, er denne metode også meget tydelig for brugerne. Husk, at det generelt ikke giver mening at indstille et geografisk mål, hvis de samme sider på dit websted er målrettet mod mere end et enkelt land (f.eks. Alle tysktalende lande) - skriv bare på det sprog og brug ikke geotargeting indstilling (mere om at skrive på andre sprog følger snart!).

Serverplacering (via serverens IP-adresse) er ofte i nærheden af ​​dine brugere. Nogle websteder bruger dog distribueret indholdsleveringsnetværk (CDN'er) eller er hostet i et land med bedre webserverinfrastruktur, så vi prøver ikke at stole på serverplaceringen alene.

Andre signaler kan give os tip. Dette kan være fra lokale adresser og telefonnumre på siderne, brug af lokalt sprog og valuta, links fra andre lokale websteder og / eller brug af Googles Local Business Center (hvis tilgængeligt).

Bemærk, at vi ikke bruger placeringsmetakoder (som "geo.position" eller "distribution") eller HTML-attributter til geotargeting. Selvom disse kan være nyttige i andre henseender, har vi fundet ud af, at de generelt ikke er pålidelige nok til at bruge til geotargeting.

FYI, alle disse omdirigeringer vil ikke gøre noget for dig SEO klogt.

Jeg tvivler meget på, at serverplaceringen vil gøre nogen SEO-forskel. TLD gør det imidlertid, så vidt jeg ved. Når brugere bruger deres sprogspecifikke Google (dvs. Google.ru), vil de mere sandsynligt finde ditdomæne.ru øverst i deres resultater end ru.yourdomain.com, udelukkende baseret på TLD.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?