Den komplette Sherlock Holmes [del 1]

Jeg har en blog. Jeg overvejer også at sende den samme tekst på LinkedIn. Min blog er for mig den vigtigste. Hvis jeg forstår, kan jeg:

 • Sæt et link i hovedet på min blog:

  <link rel='canonical' href='https://www.link-to-the-same-page/' />

 • I indlægget på LinkedIn kan jeg sætte et link til indlægget i min blog:

  <link rel='canonical' href='https://www.link-to-the-original-post/' />

Mit spørgsmål er, skal jeg bruge begge metoder eller kun en?

 • 1 Er du sikker på, at du kan tilføje kanoniske tags (eller andre metatags) til LinkedIn-artikler? Jeg tror ikke, de tilbyder den funktionalitet. Kanoniske tags lever i dokumentets hoved og bør kun være på det indhold, du specifikt vil se i SERP'er. Se på dine LinkedIn-artikelindstillinger; du skal være i stand til at begrænse LI-artikler til netop dette økosystem. Derefter har du dit websted i SERP'er og LI på platformen. "Hvis indlæg og aktiviteter ikke er markeret i sektionen Offentlig profil, er dine artikler ikke tilgængelige for medlemmer, der ikke er logget ind på LinkedIn", og de vil således ikke være i SERP'er.

Hvis din blog er vigtig for dig, anbefales det måske ikke at gøre det, du har til hensigt at gøre.

Google understøtter kanonisk grænseoverskridende domæne, men det anbefales sandsynligvis ikke i din situation. Hvis du stadig har brug for, ville den bedste tilgang være at have originalt indhold på LinkedIn, og på dit websted kan du placere kanonisk til LinkedIn, da du fik fuldt indhold på dit websted. Få flere oplysninger: https://webmasters.googleblog.com/2009/12/handling-legitimate-cross-domain.html

Som det ser ud, vil du gerne markedsføre dit indhold.

Hvis du er seriøs med at producere kvalitetsindhold, skal du bare markedsføre dit indhold på forskellige platforme.

For at markedsføre dit indhold kan du overveje at følge:

 • Del dit indhold på sociale medieplatforme.
 • LinkedIn: Du kan lave et kort indlæg med en knap for at gå til din blog.
 • For at få bedre autoritet kan du overveje at have lejlighedsvis unikt indhold i din LinkedIn-profil.
 • 1 Hvis OP sender indlæg på LinkedIn, vil indholdet faktisk høre til og være til fordel for LinkedIn. Dårlig idé! OP'en skal altid sende til sit websted, så måske en teaser på LinkedIn med et link tilbage til webstedet. Folk skal ikke være så ivrige efter at give deres arbejde væk.
 • I dag har jeg læst et indlæg af Reid Hoffman, grundlægger af LinkedIn. Det er nøjagtigt det samme indhold, ikke en teaser, i LinkedIn og i Medium.
 • OP LinkedIn: Som du kan læse, har jeg ikke anbefalet begge trin. Hvis det stadig er nødvendigt at bruge det, ville ORIGINAL indhold på LinkedIn (bevidst at vide, at det vil gavne Linkedin-indlægget) være lettere at placere kanonisk på hjemmesiden. Det betyder ikke at anbefale som en løsning på problemet, men at bruge kanonisk korrekt. Hvis du læser igennem i detaljer, har jeg sagt, at hvis det er seriøst med egen blog, skal du ikke bekymre dig om noget af trinopbygget indhold på hjemmesiden og har et meget lille indlæg på LinkedIn med et backlink, der går til blogindlægget.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?