Sådan tilpasser du HTML5-standardtypen for inputtypefil og viser det valgte filnavn

Jeg har et spørgsmål, lad os sige, at jeg har <input type='file' name='image' />. Vil teksten på knappen ændre sig, hvis brugeren har et andet sprog som systemets standardsprog? I bekræftende fald, hvordan kan jeg tvinge denne knap til at bruge engelsk som standard?

Den eneste måde at ændre dette på er ved at udskifte knappen (f.eks. Med SWFUpload), men jeg kan ikke se, hvorfor du vil.

Du bør ikke ændre brugerens systemsprog. De har valgt deres systemsprog af en grund, og der forventes, at deres brugergrænseflade vil blive gengivet på dette sprog, som de kan læse / forstå.

  • 3 +1 Selvom der er legitime grunde til at håndhæve UI-konsistens, hvis brugeren har kontrol over webapplikationens sprog - tag sagen om en person, der rejser til udlandet på en internetcafécomputer, der har en stærk præference for sit eget sprog.
  • @danlefree Heh, fortæl at FB, der brugte (muligvis stadig) til at vise mig annoncer på spansk, når de gennemser den engelske version af deres websted, med engelske browserindstillinger på en spansk linje ...
  • Jeg synes @danlefree har helt ret. Hvis brugeren udtrykkeligt angiver på hvilket sprog han vil bruge webapplikationen, skal der være en måde at tvinge et lokalt til uploadfil-knappen, som er uafhængig af systemets sprog. Desværre synes der ikke at være en løsning.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?