PING og TRACERT (traceroute) netværkskommandoer

Jeg vil slette nogle sider permanent på mit websted ved hjælp af 410-status. Jeg er ikke sikker på den korrekte syntaks for at fjerne sider ved hjælp af 410.

Jeg har fundet en syntaks, og jeg har en side (duplikat af produktsidens indhold), der skal fjernes: http://www.creditcardpaymentgateways.in/indiapay-payment-gateway-frequently-asked-questionsfaq.html

så vil denne syntaks gøre?

RewriteRule ^indiapay-payment-gateway-frequently-asked-questionsfaq.html$ - [G,L] 

På mit websted har jeg et par duplikerede produktsider, som jeg vil fjerne, da mit websted bliver straffet.

Din omskrivningsregel er fint for den side, der er blevet slettet. Det returnerer kun en 410-fejl for den side.

Hvis der er en god grund til at beholde nogen af ​​de dobbelte sider, kan du bruge et kanonisk link-tag i hovedet på den duplikerede side, der indeholder den foretrukne URL, du vil have Google til at indeksere disse sider. f.eks.:

<link rel='canonical' href='http://www.yoursite.in/payment.html' />

  • Hvis jeg holder dem ved hjælp af denne teknik, som du har foreslået (rel = kanonisk), er du sikker på, at der ikke er nogen duplikatindholdsstraff for det?
  • 2 @ John Nej. At angive den foretrukne URL til i det væsentlige identiske sider er hele formålet med rel-kanonisk.
  • @John Google forklarer tydeligt, hvordan duplikatindhold fungerer her. Hvis du kopierer indhold uskyldigt og gør dit bedste for at rydde det / pege crawlere til den kanoniske side, skal du ikke straffes for det.
  • Nick Jeg vil have dit forslag til kommentaren nedenfor fra Kevin.
  • @John Kevins råd er godt (+1 fra mig). Brug kanoniske links, når de to lignende sider er unikke nok til at være værd at beholde. 301 omdirigere dupes, der er meget ens. 410 sider, der ikke har et duplikat at omdirigere til.

Hvis du har en duplikatside, som du ikke har nogen grund til at beholde, skal du ikke 410 eller lade den være, men i stedet bruge en 301-omdirigering (flyttet permanent) til den anden kopi. På denne måde brydes ikke links eller bogmærker til den fjernede side.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger