[Grundlæggende] Lektion 1: Introduktion til Perfect SEO Audit 2019-kursus

Jeg er gæstepost på en blog relateret til min niche. Slutresultatet ville være nyt nyt indhold til bloggen, og jeg får et tilbage-link til min blog.

Jeg planlægger også at sende den samme artikel på mit eget websted.

Jeg undrede mig over, hvad der er den bedste måde at bruge kanoniske tags til dette skrevne indhold på? Skal jeg gøre artiklen på mit websted til originalen, og gæstens post duplikat?

Jeg er ny på gæstepostering, forhåbentlig kan du give mig nogle tip.

  • Jeg troede, at pointen med gæstepostering var, at du ikke selv ville offentliggøre en kopi af artiklen. Handlen er, at det andet sted får originalt, ikke-duplikeret indhold, og du får et link.
  • @StephenOstermiller Selvom det er sådan, det normalt fungerer, afhænger det meget af aftalen med den anden part.

Hvis den anden part drager fordel af din artikel, og du drager fordel af backlinket, kan du ikke have versionen af ​​artiklen på dit eget websted som originalen.

Dette afhænger af, om din aftale med det andet websted inkluderer din evne til at sende dette indhold andre steder. Det er ret almindeligt, at værter af gæsteposter forventer eksklusivitet. Før du gør dette, skal du tjekke med den anden blog, som du alligevel skal gøre for at få det kanoniske link tilbage til dit eget websted.

  • Tak for afklaring. Det giver mening. Jeg tror, ​​jeg vælger at tilføje værdi til værtens blog snarere end at sende den igen på mit websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?