NEC / TOKIN-udskiftning af kondensator på en Toshiba-bærbar computer - tilfældig nedlukning eller genstart

Jeg har et produkt med url http://example.com/category/product.php.

Kort sagt kommer nogle blogartikler, der har webadresser som

  • http://example.com/category/product/article1/,
  • http://example.com/category/product/article2/

og link til produktet.

Q: skal jeg ændre produktwebadressen fra product.php til /product/? Hvorfor? Er det ikke vigtigt? Hvorfor?

Jeg foretrækker / produkt / frem for produkt.php.

Hvorfor? Fordi det ikke er filafhængigt. Hvad hvis du vil ændre filnavnet? Eller midlertidigt bruge en anden side til en forfremmelse? Fordi du under forudsætning af Apache kunne ændre, hvilken fil der er standardsiden ved hjælp af .htaccess, kan du nemt og hurtigt oprette en .htaccess-side i / product / biblioteket for at pege på den side, du vil have som standard til at tilsidesætte siderne .htaccess fil.

Du får lidt mere fleksibilitet.

Hvorfor ellers? Fordi stier har mere semantisk værdi, hjælper de generelt med at søge. Hver URL er opdelt i dele fra venstre mod højre. For eksempel domænenavn, sti, filnavn og parametre. Fra venstre mod højre giver hver URL-del mere semantisk vægt. Og mens semantisk værdi mellem stien og filen muligvis ikke er meget, er det stadig meget mere nyttigt at give stien semantisk betydning, især i lyset af at filnavnet ville give meget lidt værdi i sig selv. Den primære årsag til dette er, at stien har flere ord, og filnavnet kun har et ord. Når det er sagt, forstås stien og filnavnet, at de stadig har et forhold. Så det er ikke dårligt at bruge product.php, men det er bedre at bruge / product /.

Som en sidebemærkning kan jeg godt lide ideen om at få artiklen til at følge kategorien og produktet. Hvis du bruger noget lignende / top ti anvendelser til whizzy wigg widget /, bør dette understøttes af kategorienavn og produktnavn i semantisk søgningsværdi.

  • 2 Er det dog værd at ændre webadresser? Fra et SEO-synspunkt er det altid noget risikabelt at røre ved eksisterende webadresser.
  • 1 paths hold more semantic value - dette er det vigtigste punkt, hvor jeg var i tvivl, om nogen ved siden af ​​mig synes det :)
  • 1 @StephenOstermiller: dette er et emne, hvad jeg ikke rigtig kan estimere. Jeg tror, ​​url skifter fra product.php til product (uden efterfølgende skråstreg) er ikke en stor ting for Google. Jeg har nogensinde tvivlet på, om det har brug for en reel omdirigering til dette. Det er teknisk set bare en fil, der slutter undertrykkelse, noget lignende RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.php [NC,L]
  • @StephenOstermiller Du har ret til at rejse spørgsmålet om at foretage en ændring på et eksisterende sted. Personligt foretog jeg ændringen på et websted tidligt nok til, at ændringen let kunne tolereres. Imidlertid fulgte jeg ikke mine egne råd på et websted, fordi mine filnavne er ret beskrivende. Jeg foretrækker at lægge så meget semantisk værdi i stien og bruge OPs-eksemplet, det er det, der synes at tilføre mere værdi. Men med længere beskrivende filnavne bliver forskellen mindre, hvis den ikke forsvinder helt.
  • @ Evgeniy Jeg antager, at det rigtige svar er seks af en - et halvt dusin af en anden. Vælg hvilken du foretrækker. Jeg har længe fundet ud af, at websteder med gode semantiske stier og intet filnavn fungerer bedst. Imidlertid følger jeg ikke altid det råd. Et af mine websteder har længere beskrivende filnavne, og webstedet fungerer godt nok til sit formål. Det er et sted for mine lejligheder, og så jeg forventer ikke meget trafik, og jeg vil heller ikke øge for meget trafik, som jeg ikke kan konvertere. Det er meget målrettet for lejere, der søger lejligheder og nogle lejer- og udlejerartikler. Det er det. Fuldt stop.

Som allerede nævnt i @ closetnocs svar er det foreslåede nye URL-format at foretrække frem for det gamle ved hjælp af a .php udvidelse. Imidlertid er det virkelige spørgsmål, jeg tænker her, om du skal "ændre" den eksisterende URL-struktur.

  • Der er ingen direkte SEO-fordel ved at ændre URL'en.
  • Der er en iboende SEO-risiko ved at ændre enhver URL-struktur. (Google anbefaler generelt ikke at gøre dette.)
  • Du skal 301 omdirigere (på ubestemt tid) den gamle URL til den nye.

Konklusion

Det er virkelig op til dig! Der er ingen umiddelbar fordel ved at ændre denne URL. Ser du fremad ... for konsistens og fremtidig udvikling, overvej at ændre webadressen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger