OM MAGIC (engelske undertekster)

Er der en måde at tvinge mine brugere til ikke at bruge AdBlock?

Hvis ikke, hvad kan jeg gøre for at modvirke brugen af ​​det?

 • 4 Din spørgsmålstitel og dit aktuelle spørgsmål ser ikke ud til at være det samme spørgsmål. Den ene handler om, hvordan man skal håndtere tabet, den anden handler om, hvordan man undgår tabet.
 • Fremtiden kaldes, vi har tendens til at bruge adblock for at forhindre malwareinstallationer nu. Vælg et annoncenetværk, der ikke konsekvent sender en fejlagtig gennemgang hver anden uge.
 • Fremtiden kaldte igen. Malware-annoncer vises på pålidelige netværk som Yahoo Ad Network. Vi kan ikke længere stole på nogen annoncer, og mange af os fjerner også Flash.

"kraft" er et frygteligt stærkt ord ... Hvad med det?

 1. oprette et websted, som dine brugere elsker nok, så i det mindste nogle af dem ikke adblockerer dig?

 2. vælge annoncer, der ikke er så irriterende, at dine brugere føler sig tvungne til at blokere dem?

Ansvaret for dit websted starter hjemme ..

 • -1 - Helhjertet enig. Besvarer dog ikke ops spørgsmål.
 • @Farseeker: Jeg er uenig. Dette svarer på OP's andet spørgsmål, "Hvad kan jeg gøre for at modvirke dets anvendelse?"
 • 1 point taget. Spørgsmålet har virkelig tre spørgsmål i sig, som kun er løst forbundet med hinanden (kan jeg komme uden om det, kan jeg stoppe mine brugere fra at bruge det, hvordan håndterer jeg tabet af det). Jeg ser det ved 2. læsning. Ærgerligt, jeg kan ikke fortryde min stemme.
 • Fantastisk svar, men det beder om at forklare. Det besvarer heller ikke spørgsmålet selv med 'Det virker tvivlsomt'.
 • Helt enig med Jeff. Dette er grunden til, at jeg ikke blokerer for annoncer i Stack Overflow.

De fleste af mine websteder henvender sig til meget tekniske mennesker, der er meget følsom, når det kommer til, hvordan jeg bruger pixels på deres skærm. Derudover diskuterer mange af mine sider verdenen af ​​gratis og open source-software. Det er en hård skare, her er nogle råd:

Beløn ​​den adfærd, du ønsker

På de fleste af mine sider vil det blot give 3 kommentarer, der føjer noget til samtalen, at reducere annoncering. Dette inkluderer bannere og tekstlinks. Giv folk nogle produktive midler til at se færre annoncer. Implementering af OpenID er nyttigt der, du vil være mindre 'grådig', når det kommer til brugerregistrering.

Mine tekstlink-annoncer genereres slet ikke af JS. De arbejder uanset hvad. Derudover er jeg blevet ret smart med at bruge baggrundsbilleder i containere med almindelige tekstlinks til en person, der finder annoncen interessant at 'følge op'. Med eller uden blokkeringer vil du se nogle annoncer.

Tricket her er at gøre dit indhold interessant og nyttigt nok til, at folk tåler dem, mens de efterlader nogle midler til at få (det meste af) annoncerne til at forsvinde. Fra min statistik og analyse fandt jeg ud af, at de fleste mennesker, der rent faktisk klikker på dem, har tendens til at komme fra Google og søge efter et bestemt spørgsmål. De forlader normalt webstedet ved at klikke på en annonce.

I de fleste tilfælde er dine faste brugere ikke dem, du vil målrette mod. Jeg har 11k + rep på SO, jeg kan klikke på en annonce hvert par måneder bare for at se, hvordan et interessant produkt udformede deres brugergrænseflade. Jeg blokerer dog ikke annoncerne, jeg finder dem ikke irriterende nok til at gå igennem besværet med at blokere dem. Desuden bruger de også deres annonceplads til gode formål, som jeg vil diskutere senere.

Har mere tekst end annoncer

Hvis jeg ser en side med flere reklamer end tekst, lukker jeg normalt bare med det samme. Jeg har en vis sympati, jeg viser også annoncer, men for meget er for meget. Derudover ville jeg lægge et avispapir, der havde flere annoncer end tekst, dette er slet ikke 'web' specifikt.

Placer annoncerne strategisk

Placer annoncer på steder, hvor du enten:

 • Mister nogens opmærksomhed
 • Har nogens ude opmærksomhed

Anden halvdel af siden fungerer godt. Jeg ser meget sjældent klik fra annoncer placeret i den øverste halvdel af siden. YMMV, som jeg har at gøre med en meget hård skare :)

Kør annoncer, som dit publikum faktisk vil være interesseret i at se

Mit særlige publikum har ingen interesse i at få en lavere realkreditrente, skabe en 'tegneserie dig' eller proprietær software. De elsker dog gizmos, bøger og e-bay-auktioner, hvor de kan købe et stykke computerhistorie. Du skal arbejde for at forstå dine brugere og vise dem, hvad de vil se.

Derudover skal du køre nogle annoncer, der gør noget godt. For eksempel udfører Stack Overflow en god service til open source-samfundet ved at annoncere for projekter, der muligvis har brug for nogle flere udviklere og brugere. Det er en af ​​de største grunde til, at jeg ikke gider at blokere annoncer på SO.

Vis ikke annoncer til folk, der ikke konverterer

Det er spild af båndbredde for at vise en annonce for et firma, der kun sendes inden for det kontinentale USA til en besøgende på Island, selv på fredage (du gjorde noget for at forstå din besøgendes browservaner, ja?). Dette er en af ​​grundene til, at jeg undgår de store annoncenetværk og bevarer fuldstændig kontrol over, hvad jeg viser. Jeg tager ikke bare pengene og sætter annoncen i omløb, jeg undersøger annoncøren og sørger for, at de passer godt sammen med mine brugere. Hvis du irriterer dine besøgende, får du ingen trafik. Hvis du ikke får nogen trafik, viser du ingen annoncer.

Dette er mere end bare geografisk målretning, dens strategi.

Engager dine brugere

Giv folk et sted at kvæle, gør det let for dem at fortælle dig, hvad de elsker, og hvad de ikke kan lide så meget. Når du hører fra dem, skal du handle.

Endelig, som andre har sagt, skal du opbygge noget nyttigt og forklare, at det eneste, der betaler regningerne, er reklamer. Hvis du tager dig tid til at lære dine besøgende at kende, finder du noget, der fungerer.

Jeg lukker hurtigt enhver side, der prøver kraft mig til at gøre noget.

Du skal også overveje webstedets art .. er det selvfremmende? I så fald er det (normalt) ikke et godt sted for annoncer.

 • 1 +1 Virkelig gode råd der. Hvis der blev bygget flere websteder som denne, ville adblock ikke være så populær.

OK, dette er ikke rigtig et svar, men hvis dine brugere bruger AdBlock meget, er dine annoncer måske for modbydelige. Hvorfor ikke prøve at nedtone "Du har vundet! Du er 1000000 besøgende!" eller "Spil nu min herre!" ting og se om det hjælper.

Jeg antager, at der er en måde at opdage adblock på, enten på serversiden ved at opdage, hvilke filer der er blevet downloadet, eller på klientsiden gennem JavaScript-jiggery-pokery, men er der ikke en fare for, at i stedet for at tvinge folk til at bruge AdBlock, bare få dem til at gå andre steder?

 • Jeg ved ikke, om jeg skal give +1 til dette for "gode råd" eller -1 dette for ikke at besvare spørgsmålet .
 • @Robert: Som nævnt ovenfor er spørgsmålet i posten faktisk anderledes end spørgsmålet i titlen. Dette handler mere om spørgsmålet i indlægget end titlen.
 • @Kinopiko: Ah ja, du har ret, sir. Okay, jeg stemmer "godt råd!"
 • 1 Jeg tror ikke rigtig, at brugerne installerer adblock på grund af en bestemt websted - de installerer det for at fjerne annoncer generelt. Når det først er installeret, er det højt usandsynligt, at de vil blokere dit websted specifikt. Så det handler mindre om "dine brugere" end om brugere generelt.
 • @womp: Jeg installerede Adblock på grund af about.com's blinkende "Du er den 1.000.000 besøgende", og jeg stoppede mere eller mindre med at bruge det, når jeg ikke besøgte "about.com" så meget mere.

Du kan forklare dine brugere, at de annonceindtægter, du modtager, er nødvendige for at drive webstedet på grund af dets omkostninger. Brug af adblock skader dem, da tjenesten forsvinder eller vil have mindre kvalitet, hvis annonceomsætningen ikke kan opnås.

 • Jeg sætter spørgsmålstegn ved denne tilgang, da enhver bruger, der er villig til at fjerne blokeringen af ​​dine annoncer, sandsynligvis er en almindelig bruger af dit websted og sandsynligvis ikke klikker på dem alligevel. Det har også en tendens til at komme over som desperat.

Du kunne have to javascript-filer, den ene efter den anden.

replace_content_with_nag.js ad_show_content.js 

Den anden har annonce i sin URI, så deres sortliste blokerer den. I stedet for at skjule indholdet direkte, vil du måske bare vise nag besked og abonnementslink.

Skjulningen sker via javascript, da nogle brugere har deaktiveret javascript, der er ikke meget, du kan gøre ved dem.

Jeg anbefaler ikke at gøre dette, og det hjælper sandsynligvis ikke dig, hvis du får betalt pr. Klik, da folk, der bruger annonceblokkere sandsynligvis ikke klikker på annoncer i første omgang, så i stedet vil du bare irritere dem.

Jeg kan dog være partisk, da jeg bruger en annonceblokering.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger