Top 20 bedste Wordpress-plugins hele tiden, skal have det plugins til dit WordPress-websted.

Hej så jeg læser mange websteder, der siger at aktivere SSL på mit drupal-websted, jeg skal købe certifikatet, installere det på min apache-server, installere mod_ssl, aktivere det på httpd.conf og endelig konfigurere Drupal-indstillinger.

Nu er jeg en betalt abonnent på Cloudflare. Er det sandt, at de kan konfigurere mit websted med https?

Hvad har jeg at gøre med cloudflare for at aktivere https på min drupal-webside? Tak!

 • cloudflare.com/ssl
 • Sagen er, at jeg ikke vil være i stand til at installere ssl-certifikat på min drupal-server, der er originalserveren. Så det er ikke fuld SSL til Google SEO-formål, ikke? Venligst råd tak!
 • 1 Cloudflare har flere muligheder for at kommunikere mellem din server og deres. Du behøver ikke at have SSL installeret på din server, cloudflare kan arbejde med almindelig tekst. Det siger, at de kan arbejde med selvunderskrevne certs, certs underskrevet af dem eller certs underskrevet af en certifikatmyndighed.

Ja cloudflare giver gratis SSL til alle betalte og gratis kunder.

De ting, du skal gøre, er.

 1. Tilføj dine CNAME- eller A-poster i din cloudflare DNS-kanal. Så hvis du bruger www-underdomæne, skal du sørge for, at www CNAME er tilføjet i din Cloudflare DNS-kanal. Så trafikken fra www.example.com vil passere til cloudflare-serveren og derefter sendte cloudflare anmodning til din oprindelsesserver.

 2. Gå til kryptomulighed og indstil fleksibel SSL-mulighed. Vi har valgt Fleksibel SSL, fordi vi skal have SSL-certificering installeret også på serversiden for at bruge fuld SSL. Så nu, hvis nogen skrev https://www.example.com i adresselinjen, vil cloduflare håndtere det, da din browser anmoder om cloudflare og ikke til din oprindelsesserver (Så det er ikke nødvendigt at tilføje installationscertifikat manuelt i din apache-server)

 3. Men hvis brugeren har skrevet http: //www,example.com, vil dit websted fungere uden SSL, og derfor er vi nødt til at omdirigere brugeren til https-webstedet, så for at gøre det bruger vi sideregler, så gå først til sideregler, der sætter og indtast URL-mønster som http//*.example.com/* og vælg derefter Altid HTTPS-mulighed og du er færdig. URL-mønsteret matcher ethvert underdomæne som https://sub.example.com og ethvert underkatalogniveau som https://another.example.com/some/extra/page/

 • Ja, men ville det være tilstrækkeligt for Google SEO-krav?
 • Jeg prøvede også de trin, du nævnte, men Drupal har billeder med http hardcoded, det ser ud til, så det virker ikke .. browseren siger, at nogle billeder ikke er sikret.
 • Jeg ved ikke mere om drupal, men du skal også aktivere https i din drupal, så alle aktiver (billeder / css / javascript) -lænker bliver til https. Når alle links bliver til https, forsvinder din advarsel om indhold på indhold. Jeg har set, at folk også bruger cloudflare SSL i wordpress. Så jeg tror, ​​du også kan gøre det i drupal CMS.
 • Dette dokument siger, at du skal tilføje https som $base_url i din setting.phpfil. Har du prøvet det?
 • Ja, jeg prøvede de basale urlindstillinger, det fungerer ikke. Hvis der er hardkodede http-billedfiler i drupal-koden, hvordan ville disse indstillinger fungere? :-(

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger