'I WANT WORLD TITLES' -QAIS ASHFAQ PÅ KARRIERE-TALKS STORE KAMPE, NYT UDDANNELSESTEAM, EDDIE HEARN / WARREN

Hvilke gode live chat / live hjælpeløsninger er tilgængelige (helst til brug på et sted hostet på en LAMP-stak og gratis)? Jeg leder efter en måde, hvorpå vores salgs- og kundeservicemedarbejdere kan tale direkte med besøgende på vores side.

Jeg har kigget på phpopenchat, men det ser meget upoleret ud. Den eneste anden gratis live chat-app, jeg er stødt på, så uhyggelig ud. Æstetikken og UI-designet alene fik mig til at ryste over at tænke på, hvordan den underliggende kode kunne se ud.

Dette er ikke en kritisk funktion, og det ville ikke være svært at kode op selv, så jeg leder ikke rigtig efter kommerciel software eller betalte tjenester (medmindre der er en virkelig tvingende grund til at bruge dem). Jeg spekulerer bare på, om andre webmastere er stødt på en tilfredsstillende gratis / open source-løsning til levering af live kundesupport på deres hjemmeside.

Som en sidebemærkning ville live stemmechat også være en mulighed, men den skal designes (eller tilpasses) til kundesupport snarere end et offentligt chatrum.

Redigere:

Når man ser på svarene, ser det ud til, at der sandsynligvis ikke vil være mange gratis løsninger til denne type forretningsorienterede chatløsninger, så du er velkommen til at sende svar, selvom de er kommercielle løsninger, så længe de er en god værdi .

Du er også velkommen til at sende eventuelle alternative live supportløsninger (såsom Skype-anbefaling), der på en eller anden måde kan være integreret med et websted.

Dette vil give mig et godt sted for det, folk faktisk bruger til live support, og jeg tror, ​​det vil være mere nyttigt for andre, der læser dette spørgsmål.

Olark vinder noget fart i startups / mindre mere dynamiske websteder. AFAIK det høje niveau billede af Olark er:

 • Javascript-kun på hjemmesiden
 • med en hostet backend (SaaS månedligt abonnement)
 • og browser- og mobilklienter baseret på almindelige instant messaging-protokoller.
 • Dette ser det mest lovende ud. Deres gratis udgave lyder præcis, hvad jeg har brug for.

Her er de nogle flere:

 • http://www.volusion.com/live-chat/software.asp [GRATIS OG KOMMERCIAL]
 • http://www.livezilla.net/home/en/ [KUN KOMMERCIAL]
 • http://www.providesupport.com/prices/index.html [KUN KOMMERCIAL]
 • Jeg har erfaring med Livezilla - det er ret godt, men en virkelig besvær med at køre på IIS6 (vi installerede en Linux VM, fordi det var lettere end at få det til at fungere)
 • +1 for livezilla. Jeg har lige for nylig implementeret dette hos vores virksomhed. Indtil videre går det rigtig godt. Det har nogle betalte opgraderinger, hvis du føler dem nyttige, men på ingen måde hindrer det dig, hvis du ikke opgraderer.
 • Desværre er Livezilla ikke længere gratis fra denne dato. Jeg vil foreslå, at dette indlæg redigeres for at afspejle denne ændring.
 • Livezilla plejede at være temmelig rart for dårligt, at de blev kommercielle

Du kan vise din Skype-status på dit websted. Skype har så mange tilføjelser, inklusive chatrum, at du stort set kan gøre noget med det. Hvis du ønsker andre muligheder, skal du kigge på denne liste over 10 chatwidgets. CoverItLive er også ret populært, men det er måske ikke helt det, du leder efter.

 • Interessante forslag. CoverItLive er godt at vide om, selvom det ikke er en live supportløsning.

Virker som et latterligt navn, men vi har brugt Cute Chat i et Asp.Net-miljø.

 • Ikke for mig, men god info for dem, der kører IIS.
 • @ Lèse majesté - Jeg kan ikke huske LAMP-kravet, da jeg først læste spørgsmålet, men måske læste jeg det for hurtigt. Jeg vil lade dette være som et svar (selvom det ikke er et, du leder efter), bare hvis nogen støder på det.
 • God idé, da der ikke er andre spørgsmål, der dækker live chatløsninger.

Rediger: er lige klar over, at du vil have en gratis løsning. Beklager, følgende er ikke gratis, men at betale giver dig en hel pakke uden byggetid.

Jeg har brugt LivePerson i vid udstrækning i to forskellige virksomheder, og deres support er fremragende, tilpasningsfunktionen er fremragende, og den har en god prisstruktur, der ikke begrænser, hvor mange operatører du har, bare hvor mange operatører, der kan logge ind på én gang. Og alle deres tilpasninger genererer det javascript, du har brug for, for at lægge det direkte på dit websted. Det inkluderer også rapportering, og brugergrænsefladen til operatører er fantastisk til at håndtere flere chats på én gang eller flere operatører på én gang.

De har en interessant forbrugersvaretjeneste på www.liveperson.com, men du vil i stedet gå til solutions.liveperson.com for at bruge den som en forretningsservice.

Jeg vil dog ikke overveje dette for websteder med lille trafik på grund af den månedlige prismodel.

 • LivePerson viser ikke PRISER. Jeg synes, det er en ridicoluos-markedsføringside i dag. Alligevel ved du, hvor meget det koster? Tak!
 • de vil ikke have dig til at chatte med dem for at bede om prisen, så du indtaster din e-mail, så de kan have den i salgsstyrken. Det er ikke så latterligt set fra et forretningsperspektiv. Du vil være i stand til at følge op på kundeemner. Jeg tror ofte, at websiteteams får at vide, at "konvertering af besøgende til e-mails" er deres mål.
 • Under alle omstændigheder er det $ 99 om måneden for deres grundlæggende (pro) abonnement til 1 samtidig login. det næste trin tilføjer en masse pæne ting som salesforce-integration og virkelig dyb analyse og sporing, der sandsynligvis er unødvendig for mindre teams.

Hverken LAMP-stack eller gratis, men jeg troede, jeg ville smide dette derude for eftertiden. WhosOn er et anstændigt stykke overvågningssoftware, der også har chatfunktionalitet.

De har begge en hostet løsning eller en engangsgebyrversion. Jeg bruger i øjeblikket en ældre version strengt til overvågning, men hvis jeg implementerer live chat, er det det, jeg vil bruge.

Se på fed chat, det har en god funktion, der giver dig mulighed for at konfigurere udløsere til at åbne brugerdefinerede chatvinduer baseret på nøgleord i URL'en, tid på siden, henvisende URL og mere.

http://boldchat.com/live-chat-features-chart.asp

Jeg har brugt dette sted tidligere: http://www.chatbutton.com/. Det fungerer ret godt og kan bruges.

PHP Free Chat er en LGPL-licenseret open source chatroom-applikation, fuldt udstyret program med en stor brugerbase og stærk community-support.

 • 1 Desværre er Livezilla ikke længere gratis fra denne dato. Jeg vil foreslå, at dette indlæg redigeres for at afspejle denne ændring.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?