Xiaomi Mi Smart Scale 2 vs Mi Body Composition Scale 2: Hvor er forskellen?

Jeg er ny inden for programmering, jeg har endnu ikke lært noget programmeringssprog. Jeg har nogle grundlæggende kendskaber til HTML og CSS og C ++, kan du venligst foreslå mig hvilket sprog der skal mestres på, blive en professionel webudvikler og foreslå mig den rækkefølge hvilket sprog jeg skal gå først og så videre.

Jeg ønsker at udvikle et websted, der er responsivt interaktivt, og folk kan tilmelde sig for at få adgang til premiumindhold.

C ++ er et programmeringssprog, selvom det ikke ofte bruges i webudvikling;)

Opbygning af et websted involverer normalt to dele - serversiden (aka backend) og klientsiden (browseren, aka frontend). Til min Webudviklingsarbejde, jeg bruger generelt PHP og MySQL på serveren og Javascript med HTML og CSS i browseren. At komme op i hastighed med min kode, ud over at lære HTML-markup-sproget og CSS (et præsentationssprog), skal du komme op i hastighed med tre andre programmeringssprog - PHP, SQL og Javascript. For de mest seriøse webprojekter vil du finde et lignende niveau af indsats, der kræves.

Mit forslag er, at du får en god nuværende bog eller tre, og arbejd igennem øvelserne. For backendearbejdet kunne PHP og MySQL Webudvikling (5. udgave) være et godt udgangspunkt. En god kombinationsbog til klientsiden er Sams Teach Yourself HTML, CSS og JavaScript All in One, der dækker HTML5, CSS3 og Javascript (inklusive jQuery). For så vidt angår responsivt webdesign, kan du overveje at lære Responsive Web Design: En begyndervejledning eller Sams Undervis dig selv Responsive Web Design i 24 timer. Ud over at lære programmeringssprogene vil du gerne lære gode designprincipper, men det er et andet spørgsmål ...

Bemærk, at "24 timer" i Sams Teach Yourself-serien ikke er en eneste 24-timers dag, men snarere 24 timers programmeringstimer, hver hver time - så du skal planlægge at bruge mindst et par dage på at arbejde igennem dem.

TL; DR

Da jeg begyndte at lave webudvikling, var HTML stort set alt, hvad der var at arbejde med, selv at have en database til dit websted var en dyr mulighed fra hostingfirmaet. Langs med kom PHP, og jeg fik en Sams Teach Yourself-bog om PHP, som i høj grad lindrede smerten ved at opbygge websteder. Jeg fandt formatet let at arbejde med, hvor læring kom i bidder. Et stykke tid senere kom MySQL, og jeg fik flere bøger om at arbejde med PHP og MySQL sammen. Jeg tror, ​​det var Javascript, der dukkede op næste gang, men det blev ikke særlig bredt understøttet, og browsersupport var det meget inkonsekvent. (Der er dem der stadig sværger på micro $ ^^ t for deres inkompatibilitet ...) Igen hjalp flere bøger, selvom jeg oprindeligt kun brugte Javascript til "søde" funktioner som at få sne til at falde ned på en side, trukket af markørpositionen, fordi den upålidelige støtte gjort det vanskeligt at bruge til seriøse projekter. Da CSS blev introduceret, var det et andet sæt hovedpine på grund af forskellige funktionssæt og fortolkninger, og igen holdt jeg mig til "de gamle måder" for at holde mine websteder konstant. Tiden kom dog, at CSS blev mere almindelig end ikke, og for at komme mit arbejde videre købte jeg flere bøger. Nu har vi HTML5, CSS3, og websteder skal arbejde på en masse flere systemer end bare desktops med stadigt stigende opløsninger - så hvad laver jeg? Køber flere bøger ...

Bøger er dine venner. Få noget, og lær at elske dem.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?