Avancerede tip til tilpasning og engagement

Nu er jeg klar over at have flere H1 tags på en side er ikke bedst for SEO. Desværre er dette, hvordan mit tema er bygget. Hvad er den bedste måde at rette op på?

Jeg har dette problem hovedsageligt i mine kategorier, blog og tags. Det kan være på enhver side, der indeholder flere indlæg.

Den gode nyhed: flere H1'er er ikke længere noget at bekymre sig om og har ikke været i et stykke tid. Flere gode nyheder: hvis det stadig generer dig, kan du ændre dit WordPress-tema.

Overskrifter bruges til at give struktur på en side. Din enkelt blogindlægsside burde for eksempel sandsynligvis kun have en H1, for hvad ville du ellers bruge som et blogindlægskode? På den anden side kan din kategoriside vise flere titler på blogindlæg, beskrivelser, første afsnit osv. Alle disse blogtitler kan være H1'er.

Søgemaskiners afhængighed af overskrifter er faldet, siden HTML5 introducerede ny indholdsstruktur med article og section tags. At have flere stykker enkeltstående indhold på en side er almindeligt. Søgemaskiner ved dette. Dette er grunden til, at hvis din side har en H2 i stedet for en H1, vil overskriften på det lavere niveau blive behandlet af dem som en H1. Bare sørg for, at overskriftskopien er relevant for både mennesker og søgemaskiner.

Når det er sagt, hvis dit websteds tema blev kodet på en måde, der ikke giver mening semantisk, vil du måske bare foretage ændringer eller oprette dit eget hierarki. I så fald skal du lave et barnetema, og arbejde i dit barns tema gå ind i PHP-skabeloner til dine forskellige indholdsstykker og foretage de nødvendige ændringer. Det kan også være nødvendigt at opdatere, hvordan dine forskellige overskrifter ser ud i filen style.css. Hvis alt dette virker for meget, skal du muligvis ændre dit tema, men dette kan resultere i en række andre webstedsproblemer.

  • Wow, det er vel lidt for kompliceret for mig. Jeg vil prøve at ansætte nogen til at hjælpe mig med dette. Forhåbentlig ikke dyrt :(
  • @Henry Visotski rød mere github.com/w3c/html/issues/169 ++ w3.org/wiki/HTML/Usage/Headings/h1only ++ stackoverflow.com/questions/42079503/…
  • @ nikant25 Absolut masser af ressourcer om sagen - her er min favorit: webdesign.tutsplus.com/articles/…
  • 1 Også Googles holdning til det, rent ud fra et SEO-perspektiv: twitter.com/JohnMu/status/…
  • 1 @joew: Hvis du gik glip af hovedudsagnet i første afsnit: Du behøver ikke ændre dit tema, flere h1 kan være helt fint (hvis det bruges korrekt). Så der er højst sandsynligt ikke behov for at ansætte nogen.

Jeg tror ikke, det er mere et problem at have flere h1-tags på en side! Jeg har søgt meget og fundet:

Det nummer # 2 i Google med et tungt nøgleord som "Mænds mode" bruger 2 h1-tags på samme side. den ene øverst, den anden nederst i bundfoden.

her er skærmbillederne

Kan du måske overskrive det i din HTML eller php? Prøv at tilføje f.eks. din overskrift i HTML. Det fungerede for mig, hvor jeg ikke kunne finde de "almindelige" indstillinger til at skabe en overskrift. Måske fungerer dette også i dit tilfælde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger