IIS er vært for flere websteder på en enkelt server - Videovejledning til IIS-webserver 8

Lad os sige, at jeg i øjeblikket ejer mycompanyname.com domæne. Efter et stykke tid fandt jeg ud af, at det er meget svært at placere sig øverst på SERP'erne.

Efter søgning finder jeg, at der er et domæne, der matcher et af mine søgeord.

Jeg byggede hjemmesiden på to sprog, og jeg kan tildele hvert sprog forskellige webadresser.

Vil det påvirke SEO? Der vil være en masse duplikeret indhold mellem disse domæner (billedvideo osv.). Jeg er bange for, at en af ​​min hjemmeside vil være markeret som plagier, fordi meget af indholdet vil være det samme.

Hvis du duplikerer indhold fra en hvilken som helst kilde, vil det bogstaveligt talt slagte din SEO-rangering eksponentielt. Google og de andre motorer markerer typisk duplikatindhold som værende fra en indholdsfarm og rangordner det straks i overensstemmelse hermed.

Selvom indholdet er dit, er Google desværre i dag ikke i stand til at opdage forskellen.

Hvis du nu spørger, om et domæne med et nøgleord vil hjælpe markant med placeringer - tidligere ville det sandsynligvis være tilfældet, men i dag er indholdet konge, og den eneste betydelige fordel ved det ekstra domæne har sandsynligvis noget lettere for kunderne at indtaste.

Hvis du virkelig vil have domænet, vil jeg sige, at du blot foretager en permanent omdirigering til din primære side og lader det være, for hvis du bare skulle flytte alt indholdet til det nye domæne, ville Google indeksere alt indholdet som helt nyt hvilket får det til at miste de SEO-rangeringer, du allerede har.

  • Jeg giver dig kredit for at have taget denne på lol

Det er usandsynligt, at det er et problem. Lad mig citere Googles retningslinjer for indhold for multiregionale og flersprogede websteder:

Kopier indhold og internationale websteder

Websteder, der leverer indhold til forskellige regioner og på forskellige sprog, skaber undertiden indhold, der er det samme eller lignende, men som er tilgængeligt på forskellige webadresser. Dette er generelt ikke et problem, så længe indholdet er for forskellige brugere i forskellige lande. Vi anbefaler på det kraftigste, at du leverer unikt indhold til hver enkelt brugergruppe, men vi forstår, at dette ikke altid er muligt. Der er generelt ikke behov for at "skjule" duplikaterne ved ikke at crawle i en robots.txt-fil eller ved at bruge et "noindex" -metakode. Men hvis du leverer det samme indhold til de samme brugere på forskellige webadresser (for eksempel hvis begge example.de/ og example.com/de/ vis tysk sprogindhold for brugere i Tyskland), skal du vælge en foretrukken version og omdirigere (eller bruge rel = kanonisk linkelement) passende. Derudover skal du følge retningslinjerne for rel-alternate-hreflang for at sikre, at det korrekte sprog eller den regionale URL vises til søgere.

Det kan være en god idé at følge de råd, der er givet i sidste sætning rel=canonical links til hreflang attribut, så Google nemt kan finde de oversatte versioner af dine sider og vise de relevante links til brugerne afhængigt af deres sprogindstillinger.

Lad os for eksempel sige, at du havde en side på engelsk kl http://www.example.com/page.html og en tysk version af det på http://www.beispiel.de/seite.html. Derefter i <head> sektion på den engelske side kan du medtage tagget:

<link rel='alternate' href='http://www.beispiel.de/seite.html' hreflang='de' /> 

og på den tyske side vil du medtage det tilsvarende tag:

<link rel='alternate' href='http://www.example.com/page.html' hreflang='en' /> 

På den måde ved Google, at siderne hører sammen og er oversættelser af det samme indhold.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger