Search Console Helper - SEO nr. 1-værktøjet til søgeordsporing til Google

Jeg prøver at udfylde titel og metabeskrivelse til min Tumblr-blog.

Den måde, jeg vil gøre på, er via temaerne.

For titlen er det ikke for meget af et problem, jeg kan bare få titlen til indlægget, selvom nogle indlægstyper ikke har titler.

Det Hovedspørgsmålet handler om beskrivelsen. Jeg tænker på ved hjælp af starten på kropsindholdet. For nu er der ingen måde at begrænse længden af ​​kropsindhold. Jeg undrer mig hvis det er OK at have hele kroppen i beskrivelsen?

Jeg har kontaktet Tumblr-support for at foreslå, at de har en måde at oprette begrænsende tekstlængde i deres skabelontags.

  • 1 Kan du venligst rette store og små bogstaver på dit spørgsmål? Det er svært at forstå, hvad du beder om.

Ikke specifikt for Tumblr, men det er generelt en dårlig idé at bruge et tema til at indsætte META-oplysninger. Dette skal håndteres pr. Side (ikke pr. Webstedsbasis) via CMS. Hvis den eneste måde at indsætte HTML-tags i din blog på er via et tema, så giver det mening.

Afhængigt af dit webcrawlerpublikum (Google, RDF-læsere osv.) Kan beskrivelsens længde varieres, dog generelt for en blog, du vil have:

  • Titel: maks. 60 tegn
  • META-beskrivelse: det samme som RSS / Atom-resuméet og maks. 160 tegn (nogle siger 100) - ikke en kopi eller uddrag af dit kropsindhold

Afhængigt af søgemaskinen og resultatpræsentationen kan længden variere.

Hvis du ønsker at begrænse CMS baseret på nogle "bedste praksis", pas på, at der kan være undtagelser, hvor reglerne skal brydes. Advar brugeren, når indholdet er for langt, men bloker ikke det, da der kan være metode i galskaben.

  • i tumblr er der ingen måde at indstille beskrivelsen af ​​siden, så med den begrænsning i tankerne overvejede jeg at bruge starten på kropsindholdet som beskrivelsen
  • Hvis du bare bruger starten på kropsindholdet, kan du lige så godt have det slet ingen metabeskrivelse. Søgemaskiner opfanger kropsindholdet og bruger det efter behov i søgeresultaterne.

Google og andre søgemaskiner er perfekt i stand til selv at vælge uddraget fra sideindholdet - og vil ignorere meta-beskrivelseskoden, hvis de har mistanke om noget fishy ved det.

Så at kopiere hele dit indlæg i metabeskrivelsen vil:

  1. få ignoreret dit metabeskrivelseskort

  2. gøre dit websted langsommere, da du næsten fordoblede størrelsen på HTML ved at gentage dig selv - dette vil skade din rang på Google.

  3. måske forårsage parsingproblemer (jeg formoder, at browser- og spiderforfattere ikke bruger så meget tid på meta-tag-parsingskoden, som de gør på kroppen)

  4. hvis søgemaskinerne overholder din beskrivelse, viser de indlæggets start i uddraget og ikke delen omkring søgeordet - dette vil sandsynligvis sænke antallet af klik på resultatet og reducere din trafik.

Så hvis du ikke har noget meningsfuldt at sætte i din beskrivelse, skal du bare slippe meta-beskrivelseskoden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?