Sådan pop-op blokeres Putlocker i Internet Explorer - Vejledning

Jeg får adgang til en ekstern HTML-ressource, der returneres efter XSLT-behandling og har en overskrift som sådan:

<html xmlns:..  

og hver version af Internet Explorer flere steder, som jeg har prøvet, prøver at indlæse DTD fra w3.org-webstedet, og den ressource har en kunstig forsinkelse på 15 sek. Er der en måde at få Internet Explorer til ikke at indlæse denne eksterne enhed?

https://social.technet.microsoft.com/Forums/ie/en-US/f9a70df4-195e-4604-a70d-775052d9596b/ie7-not-opening-xml-files?forum=itprovistaie gjorde ikke en forskel, at det vil sige, at registrere dllen ikke gjorde nogen mærkbar forskel, deaktivering af alle tilføjelser fungerer ikke på den måde, der er beskrevet med IE11, det ser ud til, men da alle (og forskellige) maskiner, jeg har prøvet dette fra, opfører sig på samme måde, virker det mere standardadfærd for IE (det samme gælder for overflødige registreringsdatabasenøgler): at indlæse, i det mindste denne type, eksterne enheder.

Chrome og FF ser ikke ud til at dele denne adfærd.

Jeg har muligvis en chance for at ændre den eksterne ressource for enten at holde denne DTD lokal eller ikke henvise til den, men chancen.

  • Jeg kan personligt ikke lide Internet explorer, men i HTML-verdenen kan du i disse dage bruge en simpel for at angive, at siden er HTML5. Jeg er ikke sikker på, hvordan Internet Explorer vil reagere, men Microsoft lavede en ny browser ved navn Edge, tror jeg, og jeg tror, ​​at Internet Explorer (alle versioner) snart bliver forældet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?