Arbejder popups stadig? Eller er det dårligt for din digitale marketingindsats? FORKLARET

Jeg har en blog (http://blog.brodzinski.com), som er wordpress.org-blog med temmelig populært speciale-tema næsten uden andre tilpasninger. For nogen tid siden blev det straffet af Google-søgning - det stoppede simpelthen med at vises i søgeresultaterne selv for søgeudtryk, det plejede at være det øverste resultat, ligesom mit navn - Pawel Brodzinski - som ikke er noget tæt på det populære søgeudtryk.

For at være nøjagtig blev webstedet straffet den 18. november. Det begyndte at dukke op i søgeresultatet den 23. december, men kun i et par dage. Siden 27. december er det ude igen.

  • Jeg kender Googles retningslinjer, og jeg er ikke opmærksom på at bryde nogen af ​​dem.
  • Jeg indsendte anmodning om genovervejelse, efter at jeg havde bemærket straf. Det blev fortsat, og der var ingen som helst ændring (ingen overraskelse, da det ser ud til, at stedet blev straffet igen).
  • Jeg tjekkede diagnostik i webmasterværktøjer, og der blev ikke fundet nogen malware, eller nogen mærkelige søgeudtryk dukkede op.
  • Jeg læste relaterede tråde på Googles webmastere forum, men fandt ingen af ​​de løsninger, der fungerer for mig.
  • Jeg indsendte en tråd på Googles webmastereforum (http://www.google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=546339f49d4a03bc&hl=da), og det eneste svar, jeg fik, var at tjekke for duplikatindhold. Der er noget duplikatindhold offentliggjort på nettet, men det gælder for langt de fleste blogs, og det ser ikke ud til at være en grund til en straf. Også inden 27. december var jeg i stand til at fjerne duplikatindhold fra et par websteder, der genudgav mit feed, men dette ændrer ikke situationen - siden blev straffet igen.

Problemet er, at jeg ikke har nogen idé om, hvad der kan være galt med webstedet, eller hvordan man finder ud af det.

For at gøre problemet værre, er jeg ikke webmaster, jeg kører bare en wordpress-blog, som skulle være let.

Pawel, dit websted ser ud til at lide under en duplikeret indholdsstraf.

Jeg foretog en hurtig Google-søgning ved hjælp af anførselstegn ved hjælp af et par forskellige tekststrenge, der hver var 20+ ord i længden, hver tilsyneladende unikke (dvs. ikke "spundet" indhold eller databasekilde).

For eksempel (Google-forespørgselstekst):

'So you managed to get your managerial position. You killed all those monsters along the way with you RPG. You solved extraordinarily difficult logical puzzles. You sneaked through all deadly traps set by the most evil characters the world has ever seen. And now you’re here – a manager. The manager I should say. Now' 

Google-resultater peger mig hver gang på omkring 15 sider med nøjagtig samme tekststreng.

Der er et godt spørgsmål / svar på dette Stack Exchange-websted, der forklarer, hvordan man løser en straf på grund af duplikatindhold. Det er på følgende URL:

Påvirker duplikeret indhold på et andet websted min placering?

  • Delvis feed (teasere) genudgives mange steder, det er sandt. Men hvis du tager tekst fra midten af ​​et indlæg, finder du en enkelt side, der genudgiver indhold (blogger-index.com, og det fungerer ikke i øjeblikket), så jeg tror ikke, det er spørgsmålet om duplikatindhold . Og der er langt mere populære blogs, der ser ud til at blive skrottet af flere kilder (problogger.net - 16 websteder), og de lider ikke under dobbelt indholdsstraff.
  • @pawel. Jeg synes, Chris har et meget stærkt argument. Du har ikke en så god sideplacering som mere populære blogs, så det at gøre dobbelt indhold gør dig mere ondt, end det gør dem ondt.
  • Jeg kan give et antal lignende siderangerede blogs, der er i en lignende situation som mine (flere genudgivelsessteder delvis feeds; et par af dem genudgiver fuld feed), men de bliver ikke straffet. Også fra Googles retningslinjer: "det er usandsynligt, at [et andet sted, der duplikerer dit indhold], vil have en negativ indvirkning på dit websteds placering i Google." Dette betyder, at problemet enten skal ramme mange blogs, eller at problemet er et andet sted. Jeg har tendens til at tro på sidstnævnte, skønt jeg tog skridt mod kun websted, der stjæler fuldt indhold fra mig i øjeblikket.

Kopiering af indhold ser ikke ud til at være problemet, fordi:

  1. Webstedet er tilbage i søgeresultaterne, selvom intet har ændret sig ved websteder, der skrotede / stjal indhold fra webstedet. Der er stadig 1-2 andre websteder, der skrot fuldfoder, og et antal af dem, der kun skrotter teasere.

  2. Google ser ikke ud til at straffe for duplikatindhold.

Nu ville jeg ønske, at jeg med sikkerhed kunne fortælle, hvad der var den egentlige årsag til straffen, men jeg er ikke sikker. Den sidste ting, jeg gjorde, var at foretage 301 omdirigeringer fra relaterede sider (www.brodzinski.com og brodzinski.com) til det oprindelige websted (blog.brodzinski.com), så søgemaskinen ser ikke "server ikke fundet" -fejl for dem, men Jeg gjorde det en dag eller to efter at have været tilbage i søgeresultaterne, så jeg ved det ikke helt sikkert.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?